Tratament antibacterian al aparatului de aer conditionat auto

Bacteriile sunt peste tot si o masina nu face exceptie, deoarece o masina include multe caracteristici, iar aerul conditionat este o parte integranta a mentinerii interiorului proaspat. De asemenea, pe langa grija aspectului masinii si curatenia interiorului, merita sa acordati atentie aparatului de aer conditionat, deoarece acesta este acelasi cerc care este implicat in reproducerea microbilor in masina.

Mirosul nefavorabil din cabina este doar o problema minora. Mai rau, respiram acest aer si ne umplem plamanii cu aer periculos. Miliarde de bacterii patogene se dezvolta activ in el. Ca urmare, se formeaza un microclimat negativ care, atunci cand este pornit, exista in masina. Un astfel de aer este foarte periculos nu numai pentru un copil, ci si pentru un adult. Pentru copiii cu reactie alergica, batranii si cei cu astm bronsic, este periculos sa fie intr-o masina. Prin urmare, tratamentul aparatului de aer conditionat este cea mai importanta procedura pentru masina dumneavoastra.

Pentru a ne contacta, trebuie doar sa completati formularul de feedback sau sa sunati telefonic folosind formularul „Contactati operatorul”. Serviciul va fi furnizat in intervalul de timp convenit cu inalta calitate si garantii la Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Aer conditionat auto tratament antibacterian 1Aer conditionat auto tratament antibacterian 2Aer conditionat auto tratament antibacterian 4Aer conditionat auto tratament antibacterian 5Aer conditionat auto tratament antibacterian 6