Pregatirea unei masini de vanzare

O masina frumoasa atrage atentia si, dupa cum stim, ¾ dintre clienti cumpara asa-zisii «ochi». Prima impresie este de o importanta decisiva atunci cand luati o decizie de cumparare. Prin urmare, merita sa apelati la serviciul profesional de pregatire a unei masini pentru vanzare, care este oferit de angajati special instruiti pentru tranzactii rapide si eficiente.

Este mult mai usor sa-ti dai seama de prietenul tau pe patru roti, care este in stare buna atat in ​​interior, cat si in exterior. Dar mai intai trebuie sa pregatiti masina pentru vanzare.Pregatirea inainte de vanzare a masinii poate include diverse servicii pe care le vom selecta individual in functie de starea caroseriei si a interiorului masinii dumneavoastra.

Nimeni nu vrea sa investeasca intr-un vehicul care va deveni in curand proprietatea lor. Poate va intrebati: unde sa pregatiti masina pentru vanzare? Raspunsul este simplu: prin compania diversificata Autoshina.md! Oferim pregatirea masinilor pentru a-i imbunatati aspectul si a elimina defectele vizuale. Imaginea unui interior curat si actualizat il face pe cumparator sa perceapa masina ca fiind bine ingrijita. Curatam temeinic masina. In acelasi timp, adanciturile, jantele si plasticul nu raman uitate.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

In plus, puteti imbunatati aspectul vopselei, puteti minimiza zgarieturile si puteti elimina loviturile. Combinand toate aceste actiuni, potentialul cumparator va primi o masina «noua» frumoasa, care, cel mai probabil, ii va satisface gusturile si asteptarile.

Ce ofera pregatirea complexa a masinii de vanzare?

  • tip nou, imbunatatit de masina;
  • creste sansele de implementare cu succes;
  • cresterea valorii de piata;
  • imbunatatirea imaginii in ochii clientilor.

Specialistii reprezentantei auto Autoshina.md din Moldova vor efectua pregatirea inainte de vanzare a masinii la cel mai bun pret, ceea ce va economisi bani si va vinde masina cu profit maxim.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Pregatirea unei masini de vanzare 1Pregatirea unei masini de vanzare 2Pregatirea unei masini de vanzare 4Pregatirea unei masini de vanzare 5Pregatirea unei masini de vanzare 6