Livrarea masinilor in Chisinau

Mii de masini sunt importate in tara noastra in fiecare an. Multe dintre ele sunt cumparate de antreprenori care includ o astfel de afacere in cheltuielile lor. Noi de la Autoshina.md suntem angajati profesional in livrarea auto la Chisinau. Mai mult, suntem gata sa va sfatuim cum de facut acest lucru si cat de profitabila este achizitia.

Nu trebuie mult timp ca sa convingi pe cineva de ce merita de cumparat o masina din strainatate. Piata occidentala a autovehiculelor este foarte apreciata, astfel incat puteti cumpara ceva original si sa negociati un pret atractiv. Asortimentul de vehicule noi si de ocazie este imens. Asadar, livrarea masinilor din Europa este foarte populara.

Este necesar de mentionat standardele inalte si intretinerea vehiculului intr-o stare buna. De exemplu, soferii din Germania au grija de obicei de masinile lor, le pun mereu in garaj, folosesc piese originale si le intretin in mod regulat. Vehiculele sunt utilizate numai pe drumuri in stare foarte buna. Asadar, puteti gasi oricand o masina excelenta la un pret avantajos, dar asta necesita angajament si cercetare atenta. Astfel, livrarea unei masini din Germania in Moldova pentru dvs. este decizia corecta!

livrare auto chisinau

Livrarea masinilor in Moldova

Serviciul “usa in usa” a fost introdus in showroom-ul nostru. Acesta este un mare ajutor pentru clienti si potentiali cumparatori care nu au nevoie sa viziteze personal dealerul, deoarece dealerul este cel care ii viziteaza si le permite sa devina un fericit proprietar al unei masini la cheie.

Situatia economica dificila creeaza dificultati pentru aproape fiecare industrie. In acest sens, reprezentantele auto fac tot posibilul pentru a mentine continuitatea activitatii. In acest scop, cei mai multi dintre ei au introdus serviciul mentionat anterior in oferta lor. Va recomandam sa il utilizati dupa finalizarea cu succes a livrarii masinii la comanda.

Datorita acesteia, clientul intr-adevar nu are nevoie sa iasa din casa. Tot ce trebuie sa faca este sa predea cheile soferului care ii va ridica masina din Europa. Exceptia este, desigur, cursa de proba.

Cea mai populara optiune “door to door” este deservirea masinii. Un angajat al companiei va ridica mai intai masina clientului de acasa, apoi o va livra la centrul auto si, dupa ce reparatia este finalizata, el o va returna la client. Acest lucru este posibil, printre altele, datorita livrarii masinii fara vamuire.

Acest serviciu include, de asemenea, cursele de proba mentionate anterior pentru vehicule noi si second hand oferite de dealeri. Cum arata aceasta in practica? Clientul suna dealerul, selecteaza masina de care este interesat, iar apoi consultantul furnizeaza masina la adresa specificata.

Auto usa in usa

Exista, de asemenea, o a treia optiune de a cumpara o masina din confortul casei dvs. Totul este foarte simplu: clientul, dupa livrarea masinii in tara, indeplineste de la distanta toate formalitatile cu un consultant si asteapta ca masina sa fie livrata la domiciliu de catre un evacuator. Desigur, in caz de o personalizare individuala, timpul de asteptare a masinii dvs. va fi mai mare decat in cazul unui analog disponibil „la fata locului”.

Desigur, in fiecare dintre cazurile prezentate, sunt luate toate masurile de precautie. Conducerea unei masini catre Moldova este doar jumatate de drum. Aceasta trebuie dezinfectata de fiecare data si protejata cu folii speciale (volanul, schimbatorul de viteza si scaunele).

Inregistrarea masinilor pentru persoane fizice si juridice este posibila dupa ce ati reusit cu succes sa cumparati o masina din Europa cu vamuire cu ajutorul nostru. Acesta este, de asemenea, unul dintre serviciile noastre cheie pentru clientii nostri. Daca aveti nevoie de inregistrare la SCCA, dar nu aveti timp sau simtiti ca nu stiti cum sa rezolvati toate aceste probleme oficiale (unde sa gasiti si cum sa completati formularele necesare, unde sa mergeti) - in toate aceste cazuri puteti conta pe noi.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Livrarea masinilor 1Livrarea masinilor 2Livrarea masinilor 4Livrarea masinilor 5Livrarea masinilor 6