Acoperire cu ceramica corpului masini

Ceramica pentru masini este o tehnologie moderna pentru protejarea vopselei de influentele mediului. Ce avantaje ofera pretul acoperirii nanoceramice pentru o masina unui proprietar de masina?

Caracteristica de acoperire a corpului ceramic

Acoperirea ceramica pentru masini este un compus special, consta din componente foarte mici care au fost tratate termic. Aceste componente creeaza o aderenta ridicata la suprafata corpului. Invelisul ceramic al caroseriei adera bine la vopseaua masinii si o protejeaza perfect de deteriorare.

Avantajele nanoceramicului pentru masini si pretul acesteia

  1. Protejeaza bine impotriva coroziunii - rugina este principalul inamic al oricarei masini si al oricarui cip sau crapatura si luati in considerare ca aveti rugina. Pentru ca aceasta problema sa va ocoleasca, trebuie sa acoperiti masina cu ceramica. Pretul in serviciul nostru auto este cel mai mic.
  2. Ceramica protejeaza impotriva aschiilor si zgarieturilor. Nanoceramica aplicata pe masina va ajuta la evitarea acestei probleme.
  3. Refugenta excelenta la apa - atunci cand apa ajunge pe masina, aceasta nu persista, ci se rostogoleste imediat. In plus, cu aceasta acoperire, masina poate fi spalata mai rar.
  4. Ofera stralucire si face vopseaua mai vibranta - chiar daca ceramica lichida pentru masini este transparenta, face culoarea masinii stralucitoare si saturata.
  5. Usor de spalat vopseaua de pe cutie - cu aceasta acoperire nu va este frica de vandali carora le place sa deseneze graffiti pe masini.

Pretul ceramicii pentru masini va depinde de numarul de straturi, materialul si clasa masinii.

De ce ar trebui sa ne contactati

  • Preturi mici pentru acoperirea ceramica pentru caroserie
  • Asigurarea calitatii
  • Cei mai buni specialisti din Chisinau

Acoperire ceramica pe masini