Sudare cu electrozi

Masina este afectata in mod constant de apa, murdarie, diferite substante chimice si vibratii. Deci aparitia diferitelor deteriorari: rugina, crapaturile pe masina sunt inevitabile. Exista o singura cale de iesire - sudarea masinii cu un electrod. Pentru a face acest lucru, puteti contacta service-ul nostru auto, avem sudori cu experienta care vor suda cu un electrod rapid si precis.

Sudarea unei masini cu un electrod, pasi de lucru

Acest tip de reparatie este cel mai bine ales atunci cand nu exista cerinte ridicate pentru aspectul cusaturilor. Pentru cusaturi bune si durabile, este necesar sa alegeti tipul potrivit de electrozi in conformitate cu gradul de otel. Pentru sudarea de inalta calitate a masinii cu un electrod, folosim un invertor, astfel incat calitatea conexiunilor este excelenta.

Pentru a evita deformarile de temperatura, gatim masina in mai multe etape:

  • la inceput facem un suport;
  • apoi facem ochiuri de pana la 2 cm;
  • Sudarea electrodului final

Dupa fiecare pas, lasati suprafata sa se raceasca. Racirea fortata este inacceptabila, deoarece poate deteriora metalul.

Dupa ce sudarea masinii cu un electrod este finalizata, cusaturile sunt curatate de zgura si apoi lustruite. Dupa slefuire, aplicati protectie impotriva ruginii si dupa uscare, vopsiti daca este necesar. Pretul pentru acest tip de lucru va depinde de gradul de deteriorare si de timpul de sudare cu un electrod.

sudura cu electrozi auto