Asistenta in alegerea auto

Angajatii Autoshina.md ofera de multi ani asistenta competenta in gasirea unei masini. Profesionistii nostri nu numai ca gasesc selectia unei masini la cheie cu pretul dorit, ci va ajuta si cu o gama de servicii, in care va vor ajuta sa va ajute la achizitionarea unui vehicul fara probleme. Totodata, autoselectarea in Chisinau este garantata de documentatia corespunzatoare. Suntem mandri de faptul ca multi oameni apeleaza din nou la noi si ne recomanda prietenilor si rudelor lor.

Efectuam o verificare a starii masinii prin control tehnic si legal inainte de a efectua o tranzactie de vanzare-cumparare pentru cautare, pentru diferite restrictii si pentru gaj. De asemenea, este posibilitatea de a efectua o expertiza medico-legala.

Contactati Autoshina.md pentru ajutor in alegerea unui utilaj la cheie. Acesta este absolut pasul potrivit pentru a detine un vehicul grozav. Vom fi bucurosi sa va ajutam in orice!

Auto selectare pentru achizitionare 

evaluare auto in ChisinauDesigur, alegerea masinii este o sarcina dificila, care nu este intotdeauna usor de rezolvat pentru oamenii obisnuiti. Aceasta necesita implicarea directa a profesionistilor si este un lucru necesar mai ales in cazurile in care este nevoie de o diagnostica a masinii inainte de a o achizitiona. Alegerea de sine statator a unui vehicul uzat sau nou este, desigur, posibila. Dar numai daca persoana are cunostinte profunde despre dispozitivele tehnice. Este important sa puteti face o evaluare vizuala a starii caroseriei si a pieselor pentru a alege o masina uzata.

Dar daca va indoiti de propriile capacitati si abilitati, atunci exista o solutie alternativa. Va recomandam sa comandati asistenta calificata in alegerea unei masini la Autoshina.md. Specialistii nostri iau in considerare dorintele individuale ale clientilor pana in cele mai mici detalii. Acestea cunosc totul despre verificarea starii tehnice a unei masini inainte de cumparare. In acest scop, acestea se vor intalni cu vanzatorii si vor efectua un diagnostic amanuntit. Dupa o evaluare competenta a masinii inainte de a fi achizitionata, vi se va oferi cea mai optima optiune. Va vom ajuta sa alegeti o auto, principalul lucru este sa-mi spuneti ce doriti.

Evaluarea vehiculului

Selectarea auto in ChisinauO evaluare profesionala a starii unei masini este singura modalitate posibila de a afla costul real al unei anumite masini, de exemplu, dupa un accident. La efectuarea acestei proceduri, specialistii iau in considerare toti factorii care pot afecta pretul. Apoi emit o concluzie oficiala. Daca aveti nevoie sa verificati starea tehnica a masinii si sa analizati starea actuala a pietei, contactati Autoshina.md.

Evaluare auto pentru vanzare

Cand are nevoie o persoana sa isi evalueze masina? Cu timpul, aceasta zi va veni. Majoritatea proprietarilor de masini se vor confrunta cu nevoia de a se desparti de prietenul lor cu patru roti. Oamenii iau aceasta decizie din mai multe motive. Iar pentru a obtine suma maxima de bani pentru acesta, cel mai bine este sa comandati o evaluare auto pentru vanzare. In acest caz, cu siguranta va vor ajuta specialisti competenti de la Autoshina.md. Punctul nostru forte este evaluarea independenta a valorii de piata a unei masini!

Noi oferim si alte servicii pentu auto: Eliminare Scurgerea conditionerului, Schimbare parbrize auto, Reparatia radiatorului, Asistenta tehnica la blocare , Lustruirea auto

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.