Izolare fonica a automobilului

O buna functionare a izolatiei fonice auto in Chisinau si in orice alt oras este unul dintre principalii factori care are un impact pozitiv asupra confortului la volan. Din pacate, nu toti producatorii au ghicit sa aiba grija de aceasta caracteristica importanta a vehiculului. Dar totul poate fi schimbat, deoarece corectarea defectelor din fabrica este rezolvata prin utilizarea de materiale speciale in centrul masinii Autoshina.md da, este posibila imbunatatirea izolatiei fonice a masinii! Toata lumea poate vedea asta.

Facem izolare fonica in masina, iar principalul sau avantaj este o reducere semnificativa a intensitatii sunetului in cea mai larga gama de frecvente. In general, este posibil sa suprimati zgomotul de inalta frecventa si de joasa frecventa care apare, de exemplu, dupa ce roata intra intr-o adancitura pe drum. Iar costul izolatiei fonice instalate va va surprinde placut!

Toate cele de mai sus maresc semnificativ confortul de conducere, simplifica comunicarea in cabina si reduce gradul de oboseala in timpul calatoriilor lungi. Izolarea fonica adecvata a unei masini ajuta la imbunatatirea conditiilor de ascultare a compozitiilor muzicale, precum si la crearea de oportunitati pentru un sistem audio. Obtinerea izolatiei fonice a masinii - va ajuta la crearea unei atmosfere placute in timpul calatoriei.

Costul instalarii unui serviciu de izolare fonica auto depinde in mod direct de numarul de piese procesate. Vrei sa faci izolare fonica in masina la cel mai bun pret in Chisinau? Cel mai bun mod de a o face este prin Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Izolare fonică auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Pot fi prezent când mașina mea este izolată fonic❓

Da, bineînțeles că poți fi prezent la lucrări.

Se va produce coroziunea metalului în locurile în care este instalată izolarea fonică❓

În funcție de tehnologia de instalare și de pregătirea suprafeței, orice izolație fonică nu va face decât să sporească rezistența anticoroziune a corpului.

Cât timp durează să izolați complet fonic o mașină❓

Izolarea fonică completă a cabinei se încadrează în 1 zi lucrătoare și anume 7-9 ore.

Am o masina noua in garantie. Va ieși mașina mea în garanție dacă fac izolare fonică?❓

La instalarea materialelor de izolare fonică, nu facem nicio modificare în designul mașinii. Mașina dumneavoastră nu are dreptul să se retragă din garanție.