Instalarea unui tracker GPS pentru o masina

GPS (GPS) este un sistem de poziționare globală care vă permite să determinați locația unui obiect în sistemul de coordonate mondiale prin primirea semnalelor de la sateliții de navigație. Instalarea unui sistem de urmărire GPS este necesară pentru a afișa mișcarea pe hartă.

În ce caz trebuie să instalez un tracker GPS pe mașină? Acest dispozitiv are multe utilizări. De regulă, jeep tracker este utilizat pentru a vă asigura transportul și pentru a urmări mașina în caz de furt. Trackerul GPS poate transmite date despre locația mașinii dvs. către un smartphone sau computer. În acest fel veți ști întotdeauna unde este mașina dvs. și veți fi întotdeauna calm.
De asemenea, având un tracker GPS în mașină, veți ști întotdeauna unde vă aflați și, de asemenea, dacă aveți nevoie de ajutor departe de casă și nu există nicio conexiune, trackerul va transmite informații despre locația dvs. către alte dispozitive (rudelor sau prietenilor).
Puteți cumpăra un tracker GPS și îl puteți instala în mașina dvs. în serviciul nostru auto Autoshina.md . prețul pentru instalarea unui tracker GPS începe de la 500 de lei, iar prețurile pentru trackerele în sine pot fi vizualizate în magazinul nostru online.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.