Schimb ulei in puntea de spate

Reductor - este responsabil pentru transmiterea cuplului de la arborele cotit la rotile masinii. Functioneaza fara probleme, astfel incat cutia de viteze necesita o lubrifiere regulata. Fara cantitatea potrivita de ulei, mecanismul se va defecta rapid. Mecanicii de service Autoshina recomanda schimbarea uleiului din cutia de viteze la fiecare 20-50 de mii de km. kilometraj.

De ce sa schimbati uleiul in tractorul cu mers pe jos

Uleiul il protejeaza de rugina, reduce caldura, curata obiectele straine, inclusiv aschiile care apar in timpul functionarii.
Datorita peliculei de ulei, angrenajele nu se lovesc, ci converg uniform. Toate acestea ajuta la evitarea smucirilor ascutite, vibratiilor puternice si deteriorarea rapida a piesei. Prin urmare, este necesar sa verificati in mod regulat uleiul din cutia de viteze si axele spate si fata.

Daca uleiul este prea vechi, atunci isi pierde calitatile si procesul de oxidare poate incepe in cutia de viteze. Apare rugina si incepe distrugerea dintilor. In plus fata de cutia de viteze, este imperativ sa schimbati uleiul in axele fata si spate.

Daca conduceti des in teren sau faceti calatorii lungi, atunci va recomandam sa ne vizitati mai des. Poate ca nu trebuie sa faceti o inlocuire, dar nivelul si consistenta uleiului trebuie verificate.

Daca masina a stat pe loc pentru o perioada lunga de timp de 3 luni sau mai mult. Praful, murdaria vor aparea in uleiul de motor, iar atunci cand il mancati totul va fi in viteze, ceea ce poate duce la uzura rapida si spargere.

Cum functioneaza schimbarea uleiului

La inceput, trebuie sa incalziti transmisia, dar cutia de viteze si puntea ar trebui sa ramana reci. Uleiul vechi este scurs, doar ca trebuie sa fii atent, nu ar trebui sa ajunga pe piele. Dupa scurgerea uleiului, mecanismul trebuie curatat cu un lichid special. Acest lichid este turnat in cutia de viteze, dupa care trebuie sa calatoriti putin cu masina. Indepartam lichidul de curatare si umplem cu ulei nou de inalta calitate. Cand uleiul a fost schimbat in treptele din spate si din fata timp de cateva zile, nu este recomandat sa faceti smucituri puternice.

Schimb ulei in puntea de spate

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Schimb ulei in puntea de spate 1Schimb ulei in puntea de spate 2Schimb ulei in puntea de spate 4Schimb ulei in puntea de spate 5Schimb ulei in puntea de spate 6