Sudarea corpului masinii

Caroseria este cadrul masinii, asigura siguranta pasagerilor. Pentru producerea acestuia se folosesc oteluri moderne. Desi carcasa este din otel, in timp va avea nevoie probabil de lucrari de restaurare. La Autoshina oferim servicii de sudare caroserie auto.

Cand ar putea fi nevoie de lucrari de sudura pe caroseria masinii?

Coroziunea este principalul inamic al oricarei masini, indiferent de modul in care ai grija de masina, aceasta va aparea in timp. Motivele aparitiei coroziunii sunt multe si sunt factori externi nefavorabili si utilizarea frecventa a masinii in conditii dificile. Daca observati primele semne de defecte, este indicat sa le eliminati imediat sau atunci va trebui sa platiti o gramada de bani pentru reparatii.

Sudarea caroseriei masinii este necesara in urmatoarele cazuri:

  • Dupa accident;
  • Cand au aparut fisuri, aschii si o rupere mare;
  • Instalarea detaliilor suplimentare;

Inainte de a incepe lucrul, comandantii nostri vor verifica complet masina si vor selecta echipamentul necesar. In procesul de sudare a corpului cu argon, se observa tehnologia care elimina erorile. Folosim echipamente profesionale.

Cum se formeaza costul muncii?

Lucrari de sudare pe caroseria masinii, pretul lucrarii va depinde de urmatorii factori:

  • Complexitatea muncii;
  • Achizitionarea de noi componente;
  • Viteza procedurii.

Pe langa sudarea caroseriei, sudam si cadrul masinii. Datorita faptului ca acest tip de lucru este accesibil, puteti imbunatati semnificativ masina si apoi nu trebuie sa cumparati o masina noua.

Sudarea caroseriei auto