Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii

Atunci cand aleg un serviciu de curatare uscata pentru prietenul lor cu patru roti, soferii rezonabili încearca sa acorde o atentie deosebita sigurantei pentru sanatatea lor. În acest sens, curatarea chimica antialergica a interiorului masinii este considerata a fi cea mai buna.

Vorbim despre un proces de înalta tehnologie care se desfasoara în mai multe etape. Aici este necesar sa se utilizeze 80-90% biodegradabile din produsele cosmetice auto fabricate în strainatate, ca sa nu mai vorbim de utilizarea celor mai noi echipamente. Drept urmare, obtineti un dealer auto perfect curat si absolut steril. La urma urmei, datorita tratamentului cu aburi, substantele chimice sunt împrastiate în molecule si microorganismele daunatoare sunt distruse.

De ce ar trebui sa alegeti acest tip de curatare uscata?

  • se economiseste mult timp, deoarece dupa finalizarea acestuia nu este necesara o uscare lunga.
  • Securitatea este asigurata, ceea ce este dovedit stiintific. Mai mult, nu exista riscuri de reactie alergica nici pentru copii, nici pentru adulti.
  • murdaria si substantele periculoase sunt îndepartate complet.
  • nu exista o acoperire lipicioasa neplacuta, care ramâne de obicei pe ornamentul interior.
  • este garantat ca veti putea uita de "tavanul înfiorator", care se formeaza datorita spalarii de calitate slaba.

Daca va pretuiti propria sanatate si un vehicul personal, nu încercati sa faceti aceasta operatie singur. Încredintati specialistilor curatarea chimica antialergica a Salonului Auto Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Curățătorie chimică hipoalergenică

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii 1Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii 2Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii 4Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii 5Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii 6

Ce produse folosiți pentru curățarea interioară❓

Pentru tratarea interiorului mașinii se folosesc numai mijloace moderne - chimicale profesionale, lustruire de înaltă performanță, aparate de aer condiționat de înaltă calitate. Folosim produse de la cei mai importanti producatori din lume, care au calitate certificata, proprietati antibacteriene si hipoalergenice.

Ce este detalierea❓

Detalierea reprezintă o gamă completă de activități necesare pentru a crea exteriorul și interiorul perfect al mașinii. Toate operațiunile sunt efectuate cu instrumente profesionale și echipamente speciale, unele fiind realizate manual pentru o prelucrare cât mai minuțioasă. Detaliile includ spălarea, lustruirea, curățarea chimică, acoperirea ceramică.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Este necesar să vă înscrieți în prealabil la serviciile serviciului nostru auto, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Interiorul rămâne umed după curățare❓

Nu, uscăm salonul cu un uscător de păr special. Ridicați o mașină cu interiorul uscat.