Curatarea chimica antialergica a interiorului masinii

Atunci cand aleg un serviciu de curatare uscata pentru prietenul lor cu patru roti, soferii rezonabili încearca sa acorde o atentie deosebita sigurantei pentru sanatatea lor. În acest sens, curatarea chimica antialergica a interiorului masinii este considerata a fi cea mai buna.

Vorbim despre un proces de înalta tehnologie care se desfasoara în mai multe etape. Aici este necesar sa se utilizeze 80-90% biodegradabile din produsele cosmetice auto fabricate în strainatate, ca sa nu mai vorbim de utilizarea celor mai noi echipamente. Drept urmare, obtineti un dealer auto perfect curat si absolut steril. La urma urmei, datorita tratamentului cu aburi, substantele chimice sunt împrastiate în molecule si microorganismele daunatoare sunt distruse.

De ce ar trebui sa alegeti acest tip de curatare uscata?

  • se economiseste mult timp, deoarece dupa finalizarea acestuia nu este necesara o uscare lunga.
  • Securitatea este asigurata, ceea ce este dovedit stiintific. Mai mult, nu exista riscuri de reactie alergica nici pentru copii, nici pentru adulti.
  • murdaria si substantele periculoase sunt îndepartate complet.
  • nu exista o acoperire lipicioasa neplacuta, care ramâne de obicei pe ornamentul interior.
  • este garantat ca veti putea uita de "tavanul înfiorator", care se formeaza datorita spalarii de calitate slaba.

Daca va pretuiti propria sanatate si un vehicul personal, nu încercati sa faceti aceasta operatie singur. Încredintati specialistilor curatarea chimica antialergica a Salonului Auto Autoshina.md.