Anvelope de iarna Federal

Anvelope de iarna Federal

Pentru a garanta un nivel inalt de calitate, producatorul de anvelope din Taiwan, sub marcile comerciale «Federal» si «Hero», testeaza si imbunatateste in mod constant produsele sale. Procesul de productie se desfasoara cu echipamente moderne de inalta performanta. Uzura minima, confortul si mobilitatea excelenta in raport cu pretul accesibil - au facut anvelope din Taiwan populare in randul conducatorilor auto din Statele Unite, Australia, Marea Britanie si alte tari. Cauciucul auto de calitate este confirmat de mai multe certificate: «E-Sound» (Olanda), «SNI» (Indonezia), «JIS» (Japonia) si «TS16949» (standard international).

Anvelope de iarna Federal sunt proiectate pentru a fi utilizate pe vehicule de diferite tipuri si clase, intr-o varietate de configuratii, permitand companiei taiwaneze sa comercializeze anvelope in aproape o suta de tari, pe 4 continente ale lumi. Modelul benzii de rulare este special conceput pentru diferite conditii climatice, pentru diverse tipuri de autoturisme. Compozitia chimica a cauciucului isi mentine proprietatile in diverse intervale de temperatura, asigurand confortul si stabilitatea automobilului in orice inghet pe orice drum. Aderenta sigura pe drumuri inzapezite si o stabilitate fiabila — sunt avantajele care caracterizeaza anvelopele de iarna Federal. Cumpara-le astazi la un cost accesibil, cu livrare la domiciliu, in magazinul online de produse auto Autoshina.md.

Anvelope de iarna Federal preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Federal?

Costul pentru cauciucurile de iarna Federal initiaza cu MDL si atinge MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In RM nu sunt desemnate data exacta de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit codicele daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa inlocuiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Federal?

Pentru ca alege corect cele mai potrivite pneuri de iarna Federal utilizati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de cautare gasiti necesarele dimensiuni (latimea, inaltimea si raza ) a cauciucurilor si furnizorului. Astfel se va afisa catalogul deplina de anvelope disponibile cu costul. Toate anvelopele din magazinul nostru ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice anvelopa selectata se va potrivi automobilului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Federal?

in cazul in care cautati o inlocuire a anvelopelor Federal, in situatia data sugeram sa luati in evidenta alte marci
Sunfull
Grenlander
Torque