Anvelope de vara Federal

Anvelope de vara Federal

Compania taiwaneza «Federal» a fost infiintata in 1954. Primul lot de cauciuc auto a fost produs in 1958, iar primul lot, care a fost exportat, a fost produs in 1965. Partenerul principal al companiei pana in 1980 a fost celebrul producator de pneuri «Bridgestone». Din 1981 pana in prezent, Federal coopereaza strans cu «Sumitomo Rubber Industries». Datorita produselor de inalta calitate, anvelopele sunt livrate in peste 100 de tari din intreaga lume, in mod preponderent pe pietele americane, europene si asiatice. Linia de cauciucuri Federal este compusa din modele: vara/iarna, all-sezon, off-road, vehicule de transport marfuri si clasa sport.

Anvelopele de vara Federal sunt produse cu caracteristici tehnice si functionale excelente. Ele sunt capabile sa asigure o conducere linistita pe drumurile asfaltate, atat umede, cat si uscate. Dispozitivul de prindere durabila si manevrabilitatea usoara ofera soferilor o conducere sigura si o manevrabilitate avantajoasa. Indepartarea rapida a apei, datorita structurii benzii de rulare, asigura o miscare sigura pe drumurile umede. Sortimentul de dimensiuni va permite sa cumparati si sa instalati anvelope de vara Federal la vehicule dedicate pentru transportul de pasageri sau marfuri, SUV, Crossovere, cat si masini sport. Preturile rezonabile, profesionalismul si experienta echipei, livrare pe intreg teritoriul Republicii Moldova — avantajele care va permite sa cumparati anvelope de vara Federal in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de vara Federal preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul anvelopelor de vara Federal?

Costul cauciucurilor de vara Federal se ia in considerare de la MDL si atinge MDL pentru unitate. Cand achizitionati orice cauciuc pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi pneuri de vara Federal?

Daca doriti sa selectionati in mod optimcauciucurile de vara potrivite Federal pentru sezonul corect care sunt necesare vehiculului dvs., gasiti bara de cautare de pe pagina actuala. in campurile libere gasiti dimensiunea corecta (latimea, inaltimea si raza ) cauciucului si a producatorului . Apoi se va afisa catalogul totala de pneuri disponibile impreuna cu pretul. La noi sunt in stoc numai anvelope originale de la furnizori mondiali . Deci orice achizitie facuta va va incanta mult timp .

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In Moldova nu exista un termen exact de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei va creste peste +4 grade Celsius . La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de vara Federal?

in cazul dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Federal, in acest caz este recomandat sa acordati atentie alti producatori :
BF Goodrich
Delinte
Dunlop