Jante pentru automobile Fondmetal

«Fondmetal» - este un brand italian de jante, foarte celebru atat in Europa cat si pe continentul american. Compania este renumita in mare parte datorita jantelor forjate de calitate premium, care sunt instalate frecvent pe echipamentele masinilor de lux ca «Lamborghini», «Ferari», «Bugatti» sau «Porsche». Istoria companiei incepe in 1970 in orasul Palosco din italia, initial ca o turnatorie de aluminiu. Fondatorul este Gabriele Rumi. Acesta avea o pasiune aparte pentru cursele auto si in curand a observat o cerere destul de mare pentru piesele auto, inclusiv pentru jantele auto. Astfel, tanarul italian, trece de la observatii la fapte, incepand o productie puternica de conectoare cu inductie, conducte de apa, butelii de ambreiaj, blocuri pentru motor si alte piese pentru clienti renumiti ca «Maserati», «Fiat», «Magneti Marelli» etc.

Totusi, in scurt timp, acest avant isi incetineste intensitatea. Pentru tanarul entuziast, aceasta situatie nu era de ajuns. Mai ales in conditiile crizei petroliere, acesta i-a decizia sa-si deschida o linie noua de productie, chiar daca era de asteptat si o concurenta puternica in acest sens. Astfel apare brandul «Fondmetal» ca rezultat a pasiunii pentru curse a tanarului antreprenor. Intre timp, acesta creste rapid pozitionandu-se ca lider in ceea ce priveste design-ul, inovatiile ingineresti si caracteristicile tehnice. In 2014 compania italiana isi deschide o filiala in S.U.A.

Esti intrigat de brandul italian si produsele pe care le ofera? Atunci arunca o privire pe aceasta pagina si cumpara jante auto Fondmetal de la cel mai bun distribuitor de jante din Moldova. Autoshina.md – calatoreste in siguranta!