Anvelope de vara Semperit

Anvelope de vara Semperit

Cauciucuri sunt fabricate sub marca Semperit, o companie austriaca cu acelasi nume, care in prezent este o filiala a gigantului german, producator de anvelope «Continental AG». Compania Semperit a fost infiintata in 1850 in Austria. «Semperit» a detinut prima fabrica europeana specializata in fabricarea produselor din cauciuc. In anul 1900 a inceput productia de anvelope pentru automobile, iar dupa 36 de ani a fost lansat procesul de productie a anvelopelor de iarna. In 1985, Semperit a devenit parte a concernului german Continental AG. O atentie deosebita in productia de cauciuc este acordata rezistentei la uzura si sigurantei.

Anvelopele de vara Semperit se caracterizeaza prin cresterea sigurantei, datorita utilizarii in productie a analizei computerizate si a tehnologiilor moderne. Adaugarea unui numar sporit de aditivi in amestecul de cauciuc a facut posibila cresterea rezistentei la uzura si a durabilitatii. Astfel canelurile de rulare isi mentin permanent stabilitatea. Reducerea rezistentei la rulare si manevrabilitate usoara — sunt avantajele anvelopelor austriece care le fac populare in randul proprietarilor de masini. Magazinul online Autoshina.md ofera soferilor moldoveni posibilitatea de a cumpara pneuri Semperit cu livrare in Moldova la preturi accesibile!

Anvelope de vara Semperit preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Semperit Speed-Life 3 1569 MDL
Semperit Comfort Life 2 1569 MDL
Semperit Van-Life 2 2004 MDL
Semperit Speed-Life 2 2319 MDL
Semperit Speed Life 3002 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de vara Semperit?

Costul cauciucurilor de vara Semperit initiaza de la 986 MDL si atinge 4692 MDL pentru 1 anvelopa. Cand achizitionati orice pneu pentru dvs. oferim livrare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Semperit?

Daca doriti sa selectati binecele mai bune cauciucuri de vara Semperit cu raza potrivit care sunt necesare marcii de masina a dvs., acordati atentie la optiunile de selectare de pe de mai sus. in fereastra de selectie gasiti dimensiunea necesara (latimea, inaltimea si raza ) pneului si a furnizorului . Astfel va aparea lista totala de pneuri disponibile impreuna cu pretul. in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de lamarci vestiti . Astfel orice achizitie facuta va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se inlocuiesc pneurile cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este specificat o data exacta de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie ajunge +4 ° C. La aceasta temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Semperit?

Daca dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru pneurile de vara Semperit, atunci este recomandat sa acordati atentie urmatoarele companii :
Kapsen
Torque
Intertrac