Anvelope de vara Pirelli

Anvelope de vara Pirelli

«Pirelli» – ocupa locul 5 in lume in productia si comercializarea de pneuri pentru automobile, fiind unul dintre principalii furnizorii de anvelope pentru cursele «Formula 1». In prezent, compania detine 24 de fabrici in 13 tari care produc anvelope de inalta calitate. Cauciucuri de vara Pirelli sunt utilizate pe scara larga in motorsport si GP2. Pana in prezent, compania italiana este lider in productia de cauciuc cu profil redus, care este utilizat in echipamentul de baza al multor automobile. Toate anvelopele de vara asigura o conducere confortabila si in siguranta si de asemenea, un termen de exploatare foarte avantajos.

Datorita compozitiei speciale a amestecului de cauciuc, anvelopele ofera o buna rezistenta la rulare si un consum redus de combustibil. Profilul «inteligent» al benzii de rulare garanteaza o stabilitate sigura, iar prezenta tuburilor de drenaj asigura o adeziune excelenta pe trasee umede. Indiferent daca modelul este o optiune mai economica sau viceversa, anvelopele Pirelli pentru vara combina fiabilitatea, siguranta si confortul. Magazinul online Autoshina.md va propune sa cumparati anvelope de vara «Pirelli» cu livrare in toata Moldova, la pret accesibil!

Anvelope de vara Pirelli preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Pirelli Formula Energy 898 MDL
Pirelli Cinturato P1 1054 MDL
Pirelli Cinturato P7 1343 MDL
Pirelli Chrono 1846 MDL
Pirelli Scorpion Verde 2060 MDL

❓ Care este costul pneurilor de vara Pirelli?

Pretul pneurilor de vara Pirelli initiaza de la 718 MDL si ajunge pana la 18185 MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice articol pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi pneuri de vara Pirelli?

Pentru ca sa alegeti cu succes cele mai bune cauciucuri de vara Pirelli pentru sezonul potrivit care se potrivesc masinii dvs., acordati atentie la filtru de pe de mai sus. in filtru specificati dimensiunea adecvata ( raza, latimea, inaltimea ) anvelopei si a marcii. Dupa aceea va aparea indexul completa de pneuri in stoc cu garantie. La noi sunt de vanzare numai anvelope originale de la producatori faimosi mondial . Prin urmare orice alegere va va servi multi ani.

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Moldova nu este indicat un termen exact de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sugeram sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 ° C. La aceasta temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de vara Pirelli?

in cazul dvs. cautati o alternativa pentru cauciucurile de vara Pirelli, atunci este recomandat sa analizati urmatorii producatori :
Barum
Starmaxx
Orium