Anvelope de vara Cordiant

Cumpara anvelope de vara Cordiant cu livrare rapida in Chisinau si Moldova. Ofera masinii tale siguranta si performanta optima pe timpul verii. Anvelope de calitate, rezistente la caldura si drumuri dificile. Comanda acum si bucura-te de condus fara griji!

Anvelope de vara Cordiant

Anvelopele «Cordiant» au aparut in 2005, fiind pozitionate in segmentul de pret mediu (B) conform clasificarii internationale. Toate cauciucuri sub marca Cordiant sunt proiectate si fabricate in conformitate cu tehnologiile europene, folosind echipamentele moderne de la Uzina de anvelope din Yaroslavl, care apartine holdingului rusesc OAO «Сибур — Русские шины». Proiectarea computerizata si aplicarea compusilor de cauciuc, conform standardelor europene pozitioneaza brandul printre cei mai influenti producatori de anvelope din regiune. Linia de productie este reprezentata de peste 400 de modele de anvelope de vara si de iarna pentru transportul de calatori, marfuri, cat si pentru vehicule specializate.

Nivelul ridicat al calitatii, un echilibru eficient intre caracteristicile functionale, rezistenta la uzura si confortul - au permis brandului «Cordiant» sa castige popularitate pe piata din Europa si din SUA. Anvelopa de vara Cordiant se caracterizeaza printr-o performanta excelenta pentru aderenta si franare, greutate mica, capacitate de reactie si stabilitate sigura in conditii de miscare, atat pe uscat, cat si pe suprafete umede. Cumpara anvelope de vara Cordiant in Chisinau, Moldova(MD), in magazinul online Autoshina.md la preturi accesibile. Livrarea la timp in intreaga tara, o echipa profesionista si o gama larga de produse – sunt avantajele noastre de care puteti beneficia, chiar astazi.

Anvelope de vara Cordiant preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Cordiant Road Runner PS 1 620 MDL
Cordiant Standart 713 MDL
Cordiant Comfort 713 MDL
Cordiant Sport 2 786 MDL
Cordiant Sport 2 PS-501 833 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Cordiant?

Costul anvelopelor de vara Cordiant se ia in considerare de la 389 MDL si atinge 2279 MDL pentru o unitate. Cand cumparati orice anvelopa pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Cordiant?

Ca sa alegeti bineanvelopele de vara potrivite Cordiant cu raza corect care sunt necesare vehiculului dvs., utilizati functia de selectie de pe pagina curenta. In fereastra de filtru selectati dimensiunea adecvata ( inaltimea, raza si latimea ) anvelopei si a producatorului . Apoi va deveni disponibil catalogul intrega de pneuri in stoc cu garantie. in magazinul nostru sunt disponibile produse originale de la furnizori calificati . In consecinta orice alegere facuta va va servi multi ani.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este indicat un termen exact de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Cordiant?

in cazul dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru pneurile de vara Cordiant, in asa situatie sugeram sa luati in considerare producatori alternativi :
Powertrac
Fortune
Sailun