Anvelope Cordiant all season

Anvelopele pentru toate sezoanele Cordiant, ca si alte tipuri de cauciucuri, sunt parte din productia producatorului rusesc SRL"Sibur-russkie shini". Procesul de fabricare a anvelopelor are loc prin utilizarea celor mai performante echipamente de prelucrare industriala. In cele din urma, sunt obtinute cauciucuri care sunt congruente cu toate normele mondiale de calitate. Holding"Sibur-russkie shini" din Rusia si-a lansat activitatea in jurul anului 1995, dar brandul Cordiant a aparut in 2005 si la moment, exporta anvelope in peste 30 state din lume. Tehnica inedita pentru planficare a sistemului de fabricare, precum si analiza detaliata a particularitatilor pietei au oferit posibilitatea intreprinderii din Federatia Rusa sa se afirme ca unul dintre producatorii cheie in industria productiei de anvelope.

Cauciucurile pentru toate anotimpurile oferite de producatorul Cordiant se deosebesc prin proprietati fiabile de rulare pe suprafete de drum uscat si umed. Compusul complex din siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile reliefate - sunt cele mai esentiale motive datorita carora pneurile Cordiant obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Spectrul de anvelope pentru toate sezoanele ale producatorului din Federatia Rusa include cele mai variate prototipuri pentru a fi folosite in diverse conditii meteorologice pe vehicule usoare, masini de transport, precum si pe SUV-uri. Puteti cumpara pneuri Cordiant All-Season in Chisinau in magazinul de penuri autoshina.md, la costuri avantajoase, cu livrare direct la domiciliul oriunde in Moldova.

Anvelope Cordiant all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Cordiant Business CA 1210 MDL
Cordiant Business CA-1 1589 MDL
Cordiant Business CS-501 1604 MDL
Cordiant All Terrain 1956 MDL
Cordiant Off Road 2428 MDL

❓ Care este costul pneurilor all-season Cordiant?

Costul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Cordiant initiaza cu 389 MDL si atinge 2279 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Cordiant?

Beneficiile cele mai mportante a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
fluiditate .
Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru mai variate cerinte de temperatura comparativ cu pneurile de iarna.
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor pneurile 4 anotimpuri ofera un nivel de zgomot scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi cauciucurile pentru toate anotimpurile Cordiant?

Pentru a selectionati cu succes cele mai bune cauciucuri pentru toate anotimpurile Cordiant cu raza corect/-a care corespund vehiculului dvs., utilizati functia de selectare pe mai sus. in bara de cautare specificati dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) potrivite cauciuc si marca. Apoi va fi vizibil indexul total de cauciucuri disponibile cu pretul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare numai produse originale de la marci vestiti . In consecinta orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .