Anvelope de iarna Cordiant

Anvelope de iarna Cordiant

De la aparitia brandului, marca «Cordiant» era parte a holdingului rusesc «Sibur», care a fost fondat in 1995. In 2007, compania a schimbat total echipamentele de productie, trecand la cele mai recente dispozitive moderne. In 2011, a fost lansata productia pe scara larga, dupa achizitionarea activelor societatii mixte «Matador-Omskshina». La momentul actual capacitatea de productie a companiei este de 4,4 milioane de unitati de anvelope pe an. Anvelopele de marca «Cordiant» utilizeaza solutii tehnologice moderne, adaptate conditiilor rutiere dificile. Conform testelor efectuate de experti independenti, anvelopele Cordiant demonstreaza o aderenta buna pe sosea, chiar si cu pavaje de calitate slaba si in conditii dure de iarna.

Anvelopele de iarna Cordiant sunt reprezentate de diferite modele: anvelope asimetrice, anvelope cu crampoane, cauciuc simetrice fara crampoane. In 2015 conform agentiei internationale «GFK», ca urmare a rezultatelor sezonului vanzarilor de iarna, marca «Cordiant» a devenit lider in vanzarea anvelopelor pentru autoturisme in spatiul CSI. Productia anvelopelor «Cordiant» este exportata in peste 30 de tari. Producatorul rus furnizeaza pneuri pe piata interna, Europeana, pe piata Americii Latine, a tarilor CSI si a tarilor baltice. Stabilitatea caracteristicilor tehnice si calitatea superioara a tuturor produselor sunt confirmate de certificatele internationale care confirma respectarea cerintelor de calitate si siguranta. Cumpara astazi cauciucuri de iarna «Cordiant» in magazinul online Autoshina.md la preturi accesibile in Moldova si cu livrare in toata tara.

Anvelope de iarna Cordiant preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Cordiant Winter Drive 105 MDL
Cordiant Snow Cross 543 MDL
Cordiant Polar 697 MDL
Cordiant Sno-Max 794 MDL
Cordiant Polar SL 795 MDL

❓ Care este costul pneurilor de iarna Cordiant?

Costul pentru cauciucurile de iarna Cordiant initiaza de la 389 MDL si anunge la 2279 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In RM nu exista data de incepere de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit regulile daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa schimbe pneurile de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Cordiant?

Pentru a selectiona optim cele mai bune anvelope de iarna Cordiant acordati atentia la filtrele/-lor de pe pagina actuala . In fereastra de selectare selectati necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a anvelopelor si furnizorului. Dupa aceea va fi disponibil catalogul deplina de pneuri in stoc cu costul. Toate articolele din magazinul nostru au o garantie oficiala. Rezulta ca orice cauciuc cumparat se va potrivi automobilului in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Cordiant?

in cazul ca cautati o alternativa a anvelopelor Cordiant, in acest caz recomandam sa priviti la urmatorii producatori
Valleystone
Fortune
Petlas