Anvelope de iarna Unigrip

Doriţi sa cumparaţi anvelope de iarna Unigrip? La Autoshina.md dumneavoastra puteţi beneficia de cea mai mare varietate, iar utilizind serviciul nostru comod şi practic, nu trebuie sa mai pierdeţi timpul vostru preţios, caci comanda o faceţi online, iar specialiştii de la Autoshina.md o aduc la dumneavoastra in cel mai rapid timp posibil. Cumpara anvelope de iarna Unigrip calitatea desavirşita la cel mai bun preţ.

Anvelope de iarna Unigrip

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele Unigrip:

Unigrip — marca comerciala de anvelope pentru maşini de la producatorul chinez Qingdao Grip Tyre, care produce un spectru variat de anvelope pentru vara, iarna şi exploatare pentru toate sezoanele: pentru autoturisme, vehicule comerciale şi camioane, dar şi SUV-uri. Este important de menţionat ca anvelopele de producţie chineza au ieşit la un nou nivel, caracterizat prin calitate inalta şi dezvoltare continua. Anvelopele Unigrip sunt foarte populare in ţarile europene şi ţarile CSI. Ele s-au recomandat ca anvelope cu un comportament predictibil pe toate tipurile de drum. Frumuseţea acestor anvelope se rezuma şi la un asortiment vast, ele se produc pentru automobile de tip premium, autoturisme şi jeepuri.

 

Avantajele anvelopelor de iarna Unigrip

Anvelopele de iarna Unigrip se caracterizeaza prin aderenţa eficienta cu drumul datorita unei cantitaţi mari de lamele adincite. De asemenea, putem observa o stabilitate excelenta a automobilului in timpul conducerii şi un nivel redus de zgomot datorita utilizarii unui compus chimic prelucrat termic. Este important de remarcat astfel de caracteristici, precum: rezistenţa la uzare şi durabilitate datorita unui design adaptat, elaborat conform celor mai moderne tehnologii.

Cumpara anvelope de iarna Unigrip — anvelope perfecte pe timp de iarna, mai ales in condiţii de gheaţa şi zapada abundenta. Cumpara anvelope de la Autoshina.md — calitatea garantata de la producator.

Anvelope de iarna Unigrip preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Unigrip Winter Pro S100 621 MDL
Unigrip Winter Pro S200 768 MDL
Unigrip Winter Pro Mileage 1111 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Unigrip?

Pretul cauciucurilor de iarna Unigrip initiaza cu 490 MDL si anunge la 3601 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In Republica Moldova nu este specificat termeni clari de inlocuire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit regulile daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa inlocuiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Unigrip?

Pentru ca selectiona cu succes cele mai potrivite pneuri de iarna Unigrip cautati filtrele/-lor de pe pagina actuala . In fereastra de selectare specificati adecvatele dimensiuni ( raza, inaltimea, latimea ) a anvelopelor si furnizorului. Astfel va fi afisat lista intrega de anvelope in stoc cu pretul. Toate anvelopele din magazinul nostru sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice articol cumparat se va potrivi automobilului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Unigrip?

in cazul ca solicitati o inlocuire a anvelopelor Unigrip, in situatia data sugeram sa luati in evidenta urmatoarele companii
Nereus
Truck
Kingstar