Anvelope Unigrip all season

Anvelope all season Unigrip

Anvelope Unigrip — marca comerciala a anvelopelor de maşina de la producatorul chinez Qingdao Grip Tyre care produce un spectru variat de anvelope pentru vara, iarna şi AllSeason, pentru autoturisme, automobile comerciale, camioane, dar şi SUV-uri. Este important a menţiona ca in perioada actuala anvelopele de producţie chineza ocupa un nivel inalt in ceea ce priveşte calitatea, aflindu-se intr-o continua dezvoltare. Anvelopele Unigrip sunt foarte populare in Europa şi ţarile CSI, ele s-au recomandat ca anvelope cu comportament predictibil pe toate tipurile de drum. Unicitatea acestui brand este bazata şi pe asortimentul vast, producţia este creata pentru automobile premium class, pentru autoturisme şi jeepuri.

Anvelopele pentru toate anotimpurile de la Unigrip se deosebesc prin modalitatea de conducere perfecta, atit pe suprafeţe umede, cit şi uscate. Prezenţa siciliului in componenţa amestecului cauciucului, conturul original al benzii de rulare, construcţia bogata ofera proprietaţi perfecte multifuncţionale a pneurilor Unigrip. Asortimentul de producţie pentru anvelope include anvelope universale care sunt adaptate pentru utilizare in diferite condiţii la autoturisme, camioane şi SUV-uri. Online magazinul Autoshina.md propune un spectru variat de anvelope, printre care se poate de ales la preţuri mult mai accesibile, ca alternativa pentru producatori mai mari şi sa cumparaţi anvelope universale Unigrip cu garanţie de la producator şi livrare pe tot teritoriul Republicii.

Anvelope Unigrip all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Unigrip LATERAL FORCE 4S 1465 MDL

❓ Care este costul anvelopelor all-season Unigrip?

Costul anvelopelor pentru toate anotimpurile Unigrip incepe de la 490 MDL si ajunge la 3601 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season Unigrip?

Valorile cele mai mportante a anvelopelor 4 anotimpuri consta in :
fluiditate .
Aceste anvelope sunt folosite pentru mai variate cerinte sezoniere in comparatie cu anvelopele de vara .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale pneurile 4 anotimpuri ofera nivel de sonoritate scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Unigrip?

Ca sa, Daca doriti sa selectionati in mod optim anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Unigrip cu dimensiunea potrivit/-a care coincid automobilului dvs., utilizati functia de selectare pe mai sus. in filtru marcati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) necesare anvelope si producator . Dupa aceea va deveni disponibil indexul intreg de anvelope in stoc cu garantie. Pe site-ul autoshina sunt disponibile anvelope originale de la marci calificati . Astfel orice alegere facuta va va deservi mult timp .