Anvelope de vara Unigrip

Anvelope de vara Unigrip

Unigrip — marca comerciala de anvelope pentru maşini de la producatorul chinez Qingdao Grip Tyre, care produce un spectru variat de anvelope pentru vara, iarna şi exploatare pentru toate sezoanele pentru autoturisme, vehicule comerciale şi camioane, dar şi SUV-uri. Este important de menţionat ca anvelopele de producţie chineza au ieşit la un nou nivel, caracterizat prin calitate inalta şi dezvoltare continua. Anvelopele Unigrip sunt foarte populare in ţarile europene şi ţarile CSI. Ele s-au recomandat ca anvelope cu un comportament predictibil pe toate tipurile de drum. Frumuseţea acestor anvelope se rezuma şi la un asortiment vast, ele se produc pentru automobile de tip premium, autoturisme şi jeepuri.

Cauciucuri de vara Unigrip sunt proiectate pentru un mod liniştit de conducere, dar sunt elaborate şi modele pentru conducerea cu viteza. Specialiştii companiei special au ales şi elaborat un desen optimal al benzii de rulare, in dependenţa de cerinţele de timp şi drum de exploatare. Nivelul minim de zgomot ofera confort. Blocurile elaborate pentru banda de rulare ofera posibilitatea de a conduce perfect automobilul, chiar şi la viteze mari şi viraje, a indeparta rapid apa din contactul cu suprafeţe umede ale drumului. Avind un preţ avantajos şi proprietaţi funcţionale deosebite, anvelopele Unigrip au reuşit sa ocupe locul sau pe piaţa interna a Chinei şi sa cucereasca increderea conducatorilor auto de peste hotare. Online magazinul Autoshina.md propune un spectru variat de anvelope, printre care se poate de ales o alternativa mult mai avantajoasa, la preturi accesibile a brandurilor mari, şi sa cumparaţi anvelope de vara Unigrip cu garanţie de la producator şi cu livrare in Moldova, Chisinau.

Anvelope de vara Unigrip preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Unigrip ROAD TURBO 490 MDL
Unigrip SPORTAGE PRO 545 MDL
Unigrip ROAD VANTAGE II 697 MDL
Unigrip ROAD VANTAGE 742 MDL
Unigrip ROAD UNIQUE 899 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de vara Unigrip?

Pretul anvelopelor de vara Unigrip se ia in considerare cu 490 MDL si ajunge pana la 3601 MDL pentru 1 anvelopa. Cand cumparati orice articol pentru dvs. oferim transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Unigrip?

Pentru ca sa selectati cu succes cele mai bune cauciucuri de vara Unigrip pentru sezonul potrivit care corespund automobilului dvs., utilizati bara de cautare de pe pagina actuala. in campurile libere marcati dimensiunea corecta ( inaltimea, latimea, raza) anvelopei si a producatorului . Apoi va aparea catalogul intrega de cauciucuri in stoc la un pret mic . Pe site-ul autoshina sunt disponibile numai anvelope originale de la producatori faimosi mondial . Prin urmare orice alegere facuta va fi in exploatare o multime de timp .

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In RM nu exista un termen exact de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de vara Unigrip?

Daca dvs. cautati o inlocuire pentru cauciucurile de vara Unigrip, atunci sugeram sa priviti la acesti producatori :
Goform
Blacklion
Ovation