Anvelope de iarna Gripmax

Anvelope de iarna Gripmax

Cauciucuri de iarna Gripmax — producţie bugetara de origine chineza de la compania Qingdao Grip Tyre. Scopul crearii acesteia a devenit producerea unei anvelope bugetare pentru SUV-uri. Necatind la reputaţia producţiei chinezeşti, brandul dat a depaşit toate aşteptarile. Producţia acestuia se deosebeşte prin calitate inalta, incredere şi siguranţa. Compania materna, pe piaţa de anveolope a ieşit cu anvelope pentru maşini de toate clasele, dar pregatite la comanda altor faimoase intreprinderi. Pentru a primi recunoaştere şi a deveni cunsocuta, compania a fost nevoita sa creeze propriul brand. Aşa a avut loc naşterea a doua marci de producţie: GRIPMAX şi Unigrip.

Printre caracteristicile principale: durabilitate inalta şi rezistenţa la uzare — tot ceea ce este necesar pentru depaşirea drumurilor in condiţii neadecvate. Conducatorilor auto le-a venit pe plac trecerea de inalta calitate, securitatea şi preţul accesibil. Datorita designului optimizat, anvelopele Gripmax se potrivesc de minune pentru Crossover, SUV. Anvelopele de iarna GRIPMAX au fost proiectate in aşa fel incit acestea se comporta cu incredere pe drumurile neasfaltate, şi exclude orice tip de zgomot pe cele asfaltate. Sa cumparaţi anvelope de iarna Gripmax, dumneavoastra puteţi in magazinul online Autoshina.md cu livrare rapida in orice regiune a Moldovei.

Anvelope de iarna Gripmax preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Gripmax Status Pro Winter 975 MDL
Gripmax Stature M/S 1232 MDL

❓ Cat costa pneurile de iarna Gripmax?

Costul pentru cauciucurile de iarna Gripmax se ia in considerare cu 975 MDL si atinge 4356 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina pneurile de iarna?

In Moldova nu sunt desemnate termeni clari de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Conform codicele daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa reinnoiasca pneurile de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Gripmax?

Pentru a selecta cu succes cele mai potrivite cauciucuri de iarna Gripmax utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de filtrare gasiti necesarele dimensiuni ( raza, inaltimea, latimea ) a cauciucurilor si a producatorului. Astfel va deveni disponibila indexul intrega de pneuri disponibile cu garantia. Toate pneurile de pe site sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice cauciuc cumparat se va potrivi automobilului in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Gripmax?

Daca vreti o alternativa a anvelopelor Gripmax, in acest caz sugeram sa analizati marcile date
Inning
Firenza
Windforce