Anvelope Gripmax all season

Anvelope all season Gripmax

Anvelope AllSeason Gripmax — producţie bugetara de origine chineza de la compania Qingdao Grip Tyre. Brandul dat a aparut in anul 2012 cind Qingdao Grip Tyre a decis sa devina mult mai cunoscuta la nivel internaţional şi sa inceapa producerea anvelopelor propriului brand. In aşa fel au aparut doua marci de producţie: Gripmax şi Unigrip. Conducerea companiei a luat decizia de a face aceste branduri de nişa. Asortimentul Gripmax este compus din anvelope de vara, iarna şi pentru toate sezoanele. In total compania propune 240 de dimensiuni. Nu este exclus faptul ca in timpul apropriat producatorul va mari acţiunea de anvelope premiale in numarul de modele.

Cele mai importante caracteristici ale anvelopelor Gripmax se poate de numit durabilitate şi rezistenţa la uzura — anume factorii fara de care este imposibil de descurcat in condiţiile unui drum neasfaltat. Mulţi conducatori auto deja au remarcat siguranţa şi preţul placut al acestor anvelope. Designul special elaborat şi amestecul special de cauciuc fac pneurile Gripmax de neinlocuit pentru SUV-uri şi Crossover. Sa cumparaţi anvelope pentru toate anotimpurile de la Gripmax se poate in online magazinul Autoshina.md cu livrare pe intreg teritoriul Moldovei.

Anvelope Gripmax all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Gripmax Allclimate 1128 MDL
Gripmax Status Allclimate 1616 MDL
Gripmax M/S Allclimate Status 1848 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Gripmax?

Pretul pneurilor pentru toate anotimpurile Gripmax incepe cu 975 MDL si atinge 4356 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul pneurilor all-season Gripmax?

Avantajele cele mai mportante a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
dinamism .
Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru variate conditii sezoniere in comparatie cu anvelopele de iarna .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri ofera indice de zgomot scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Gripmax?

Pentru a selectati corect cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Gripmax cu dimensiunea potrivit/-a care coincid automobilului dvs., acordati atentie filtrul pe pagina curenta . in fereastra filtrului selectati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) potrivite anvelope si marca. Apoi va fi disponibila catalogul deplin de anvelope in stoc cu costul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare numai anvelope originale de la furnizori mondiali . Deci orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .