Anvelope de vara Gripmax

Doriţi sa procuraţi anvelope Gripmax? La Autoshina.md dumneavaostra puteţi sa faceţi aceasta fara necesitatea de a ieşi din casa. Simplu şi comod. Nu trebuie sa staţi in rind şi sa irosiţi timpul dumneavoastra preţios. Datorita serviciul modern de la Autoshina puteţi sa faceţi totul online, iar noi singuri va aducem comanda acasa. Cumpara anvelope de vara Gripmax la cele mai bune preţuri pe piaţa Moldovei.

Anvelope de vara Gripmax

Ce trebuie sa ştiti despre anvelopele Gripmax:

Anvelopele Gripmax sunt produse de catre compania Gripmax Tyre Co., Ltd., companie de origine chineza. GRIPMAX este un furnizor de anvelope de inalta calitate pentru vehicule off-road si SUV-uri. Produsele acestei companii sunt exportate şi se bucura de mare popularitate in intreaga lume, in astfel de regiuni, precum: America, Europa, Asia, Australia şi Orientul Mijlociu. Modelele unice de rulare si amestecurile optimizate fac din anvelopele GRIPMAX off-road cel mai important produs, din categoria de anvelope, din lume. Design şi construcţie deosebite, elaborate utilizind doar cele mai moderne metode şi tehnologii.

 

Avantajele anvelopelor Gripmax

Cel mai important beneficiu al anvelopelor este durabilitatea inalta, ceea ce permite o perioada de exploatare mai mare in comparaţie cu alte anvelope. Ofera siguranţa şi incredere indiferent de suprafaţa drumului şi indiferent de condiţii. Cauciucuri Gripmax acţioneaza in mod uniform in zone uscate sau din contra cu umiditate mare. Brandul a fost creat din pasiune pentru conducere extrema, motiv pentru care produsele GRIPMAX vor fi deosebit de apreciate de soferii care calatoresc pe trasee off-road. Durata de viaţa indelungata a anvelopelor a stabilit producatorul in afara de concurenţi.

Cumpara anvelope Gripmax in Moldova, Chisinau, funcţionalitatea şi durabilitatea carora sunt garantate de catre producator.

Anvelope de vara Gripmax preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Gripmax Stature H/T 1236 MDL

❓ Cat costa pneurile de vara Gripmax?

Pretul anvelopelor de vara Gripmax incepe cu 975 MDL si ajunge pana la 4356 MDL pentru 1 anvelopa. Cand cumparati orice pneu pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Gripmax?

Pentru ca sa selectati corectanvelopele de vara perfecte Gripmax cu raza corect care sunt necesare masinii dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina principala. in fereastra de selectie gasiti dimensiunea necesara ( raza, latimea, inaltimea ) anvelopei si a producatorului . Dupa aceea va fi disponibil lista integrala de cauciucuri disponibile impreuna cu costul . in magazinul nostru sunt disponibile numai produse originale de la furnizori mondiali . In consecinta orice alegere facuta va va incanta multi ani.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de vara?

In Moldova nu este indicat un termen exact de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie ajunge +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Gripmax?

in cazul in care dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru anvelopele de vara Gripmax, apoi este recomandat sa analizati urmatorii producatori :
Fullrun
Barum
Bridgestone