Anvelope de iarna Achilles


Anvelope de iarna Achilles

Marca de anvelope Achilles pentru automobile a fost creata de compania indoneziana «Multistrada Arah Sarana (MASA)» in 1988. Primii 12 ani pentru companie au fost extrem de dificili. Conducerea companiei a cautat diverse solutii de modernizare si crestere a productiei, pentru imbunatatirea calitatii pneurilor. Din 1991 pana in 2000, compania si-a schimbat partenerii. De la inceput «Pirelli», apoi «Continental AG». Ulterior, parteneriatele s-au sfarsit. In 2004, «Multistrada Arah Sarana» a devenit o filiala a «Nokian», unul dintre cei mai mari producatori de pneuri din Europa. Noile echipamente moderne, aplicarea celor mai noi tehnologii in productie si accesul pe piata internationala - toate acestea au fost realizate intr-un an, datorita investitiilor finlandeze. Astazi 80% din totalul productiei Achilles este realizat in tarile nordice, Europa Centrala si de Est, Australia, Japonia si Statele Unite ale Americii.

O lunga perioada anvelope de iarna Achilles lipseau din linia de productie. Anume producatorul finlandez «Nokian» a inspirat marca indoneziana sa lanseze productia pneurilor de iarna. In prezent, compania ofera o gama larga de anvelope de vara si iarna, cat si All-Season pentru autoturisme, camioane, SUV-uri si chiar biciclete. Rezistenta termica si durabilitatea, caracteristici puternice de aderenta, tractiune si de franare usoara – garanteaza o deplasare usoara si in siguranta pe carosabile inzapezite sau pe gheata. Aditivii auxiliari in compozitia amestecului de cauciuc al benzii garanteaza stabilitate la temperaturi joase, iar designul specific al canelurilor elimina rapid masa de zapada si noroi. Magazinul online Autoshina.md va ofera posibilitatea sa cumparati anvelope noi, calitative, cu livrare direct la domiciliu. Nu ezita! Cumpara un nou set de anvelope de iarna Achilles, la cele mai bune preturi, in magazinul online autoshina.md.

Anvelope de iarna Achilles preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Achilles Winter 101 695 MDL
Achilles W101C 1650 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de iarna Achilles?

Pretul cauciucurilor de iarna Achilles incepe de la 695 MDL si anunge la 4400 MDL pentru unitate.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Republica Moldova nu sunt desemnate termeni clari de inlocuire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Conform codicele daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa reinnoiasca cauciucurile de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna Achilles?

Pentru ca selectiona corect cele mai ideale anvelope de iarna Achilles utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina curenta. In fereastra de filtrare specificati adecvatele dimensiuni ( raza, inaltimea, latimea ) a cauciucurilor si a producatorului. Astfel va deveni disponibila lista completa de anvelope disponibile la un pret mic. Toate produsele de pe site-ul autoshina.md ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice pneu cumparat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Achilles?

Daca incercati sa gasiti o alternativa a pneurilor Achilles, in acest caz sfatuim sa priviti la alte companii
Кама
RoadX
Radburg