Anvelope Achilles all season

Anvelope all season Achilles

Cauciucurile pentru toate anotimpurile Achilles, la fel alte modele de anvelope, sunt parte din productia producatorului «Multistrada Arah Sarana (MASA)», care din 2004 este o filiala a concernului finlandez «Nokian». Productia anvelopelor se realizeaza prin utilizarea celor mai performante echipamente de productie. Astfel, sunt create anvelope care respecta toate standardele europene de calitate. Manufactura Achilles din Indonesia sa lansat in industria productiei de anvelope in 1988 si la ora actuala, exporta propria productie in tarile nordice, Europa Centrala si de Est, Australia, Japonia si Statele Unite ale Americii. Tehnica corecta de planficare a procesului de fabricare, precum si studiul minutios a pietei au permis brandului din Indonesia sa se afirme ca unul din producatorii vestite din industria de pneuri.

Cauciucurile auto pentru toate sezoanele create de producatorul Achilles se manifesta prin proprietati fiabile de aderenta pe portiuni de drum uscat si umed. Compusul imbunatatit de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate - sunt principalele cauze datorita carora cauciucurile Achilles obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Gama de cauciucuri pentru toate anotimpurile ale producatorului din Indonesia presupune diferite prototipuri pentru a fi utilizate in diverse conditii meteorologice pe autoturisme simple, vehicule de mare tonaj, cit si pe SUV-uri. Va oferim posibilitatea de a achizitiona pneuri Achilles All Season in Chisinau, Moldova in magazinul online autoshina.md, la pret ieftin, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Achilles all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Achilles Platinum 1288 MDL
Achilles A01 Solid Tire 2570 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor all-season Achilles?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Achilles incepe cu 695 MDL si atinge 4400 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele cauciucurilor all-season Achilles?

Avantajele esentiale a pneurilor pentru toate anotimpurile consista din :
dinamism .
Pneurile pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru mai variate cerinte meteorologice comparativ cu cauciucurile de iarna .
Comoditate.
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri ofera indice de zgomot relativ scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Achilles?

Pentru a selectati corect cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Achilles cu sezonulcorect/-a care corespund vehiculului dvs., gasiti functia de selectare pe pagina principala . in bara de cautare selectati dimensiunile(latime, inaltime si raza ) potrivite anvelope si producator . Dupa aceea va fi disponibila lista intreg de cauciucuri in stoc cu costul . in magazinul nostru sunt disponibile numai anvelope originale de la furnizori calificati . Prin urmare orice alegere facuta va va deservi mult timp .