Anvelope de vara Achilles

Anvelope de vara Achilles

Fiind o marca, relativ tanara, Achilles este detinuta de «Multistrada Arah Sarana (MASA)», care din 2004 este o filiala a concernului finlandez «Nokian». Istoria companiei isi are originea in 1988, din momentul initierii unei linii de productiei extrem de mici. De la infiintarea companiei, anvelopele Achilles au avut nevoie de imbunatatiri semnificative. La etapa initiala de productie, partenerul companiei indoneziene a fost marca italiana «Pirelli», apoi gigantul german al industriei de anvelope «Continental AG». Cooperarea stransa cu liderii din domeniu a ajutat compania sa creasca productia si sa imbunatateasca calitatea produselor. Dupa preluarea brandului in proprietatea «Nokian», compania s-a bucurat de noi investitii. In 2005, cauciucuri Achilles pentru automobile au aparut pentru prima data pe piata internationala.

Linia de productie, pentru o lunga perioada de timp, a inclus anvelope de vara Achilles. Ulterior doar sub aripa «Nokian Multistrada Arah Sarana» compania a inceput sa produca anvelope de iarna si All-Season. Performantele ridicate caracterizeaza anvelopele indoneziene pentru vara. Proprietarii de automobile apreciaza pneurile de vara Achilles pentru o aderenta puternica pe suprafetele umede si uscate ale drumului, un confort acustic sporit si desigur, o manevrare usoara. Fiind proiectate special pentru sezonul de vara, banda de rulare asigura o miscare constanta la orice viteza, proprietati de franare eficiente si rezistenta la acvaplanare pe drumurile ude. Cele mai populare modele de anvelope de vara Achilles sunt: «ATR Sport 2», «Achilles Multivan» si «Desert Hawk H/T2». Acestea asigura confort, fiabilitate si siguranta. anvelope de vara Achilles in Chisinau, Moldova, la un pret accesibil in Autoshina.md – un magazin online de produse auto, care iti ofera o livrare rapida, direct la domiciliu!

Anvelope de vara Achilles preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Achilles 122 750 MDL
Achilles Winter 101 695 MDL
Achilles ATR Sport 950 MDL
Achilles 2233 1082 MDL
Achilles Desert Hawk H/T 1595 MDL

❓ Cat costa anvelopele de vara Achilles?

Costul pneurilor de vara Achilles incepe cu 695 MDL si atinge 4400 MDL pentru o unitate. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. este disponibila livrare gratuita oriunde in Moldova.

❓ Cum sa alegi corect pneurile de vara Achilles?

Daca doriti sa selectionati binecele mai bune cauciucuri de vara Achilles de dimensiunea corect care se potrivesc masinii dvs., gasiti filtru de pe aceasta pagina. In fereastra de filtru gasiti dimensiunea necesara ( inaltimea, latimea, raza) pneului si a furnizorului . Apoi va deveni disponibil lista completa de pneuri in stoc cu garantie. Pe site-ul autoshina sunt disponibile numai produse originale de lamarci mondiali . Deci orice alegere va va incanta mult timp .

❓ Cand se pot monta cauciucurile de vara?

In Republica Moldova nu exista un termen exact de a schimba anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie va creste peste +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Achilles?

in caz ca dvs. cautati o inlocuire pentru pneurile de vara Achilles, apoi este recomandat sa priviti la urmatoarele companii :
Powertrac
Nokian
GT Radial