Anvelope de iarna 255/85 R16C

Magazinul online Autoshina ofera anvelope pentru sezonul de iarna cu pret de la 0 lei. Mai jos puteti vedea lista de anvelope, din care veti putea selecta cauciucul potrivit.

Cauciucuri pentru automobil pentru iarna 255/85 R16C

Anvelopele pentru automobil cu parametrii 255/85 R16C ce se potrivesc tipurile de automobile aratate mai jos:

La noi puteti studia fotografiile, analiza preturile, vedea gradul de fiabilitate, afla parerile soferilor, pentru caselectionati cele mai convenabile anvelope pentru automobil corespunzatoare modelului dv..

Ce diametru pentru anvelope de iarna cu parametrii 255/85 R16C sunt?

Nu s-au potrivit pneurile de iarna cu marimile 255/85 R16C? Am selectat pentru dv. pneuri cu alt diametru:

Anvelope de iarna 255/85 R15 - pret in Chisinau. Procura cauciucuri de iarna in Moldova. 255/85 R15 - pret in Moldova. Cumpara pneuri de iarna in Chisinau.
Anvelope de iarna 255/85 R16 - pret in Chisinau. Procura Anvelope de iarna 255/85 R16 - pret in Moldova. Cumpara pneuri de iarna in Chisinau.

Cu cauciucurile de iarna categoric nu se recomanda de circulat pe timp de vara, din cauza ca anvelopele pentru iarna sunt destinate pentru temperaturi ale aerului joase, in care cauciucurile se descurca minunat si raman moi, la temperaturi pozitive cauciucurile devin prea moi si din aceasta cauza rezistibilitatea jantelor puternic scade. Totodata anvelopele de iarna in perioada calda mult maresc distanta de franare a automobilului.

Nu vi se potrivesc anvelopele dupa sezonalitate? Selectati pneuri pentru vara.

Cum pot sa cumpar pneuri in magazinul de anvelope AUTOSHINA?

  • Gasiti in lista din lista de pneuri pentru automobile cu parametrii 255/85 R16C potrivite anvelopelor auto pentru modelul dv. de automobil;
  • Convingeti-va de disponibilitatea in stoc a marfei solicitat;
  • Notati datele de care este nevoie la platirea cumparaturii.

Selectionarea anvelopelor pentru automobil – este extrem de complicata sarcina. In caz ca dv. aveti complicatii la alegerea pneurilor – contactati operatorii nostri la numarul 060066000

Firma noastra AUTOSHINA.MD realizeaza livrarea pneuri in toate regiunile Moldovei. Mai amanuntit despre costul latrimitere in diferite regiuni din RM, puteti afla, contactand lucratorii nostri la numarul 060066000.