Anvelope LingLong all season

Anvelopele All-Season LingLong, la fel alte tipuri de anvelope, sunt parte din productia producatorului Shandong Linglong Rubber Co. Ltd. Proiectarea cauciucurilor se efectueaza prin intermediul celor mai performante utilaje de productie. In cele din urma, sunt create pneuri care sunt conforme cu toate normativele mondiale de calitate. Manufactura LingLong din China a inceput sa activeze in industrie in 1975 si in zilele noastre, vinde anvelope in 80 state din Europa, America se Nord si de Sud, Asia de Sud-Vest si Africa. Abordarea eficienta pentru planficare a sistemului de productie, precum si studiul detaliat a pietei au oferit posibilitatea producatorului din China sa devina unul dintre liderii in industrie.

Pneurile All-Season create de compania LingLong se deosebesc prin proprietati exceptionale de aderenta pe suprafete de drum umed si uscat. Compusul imbunatatit de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate - sunt cele mai importante cauze prin intermediul carora anvelopele LingLong obtin cele mai bune insusiri de exploatare. Gama de anvelope All-Season ale brandului din China presupune diferite prototipuri pentru a fi utilizate in orice conditii de vreme pe vehicule usoare, masini de transport, precum si pe SUV-uri. Puteti comanda cauciucuri LingLong All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul online autoshina.md, la preturi ieftine, cu livrare in orice regiune a Moldovei.

Anvelope LingLong all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
LingLong Green-Max All season 541 MDL
LingLong Green-Max Van 4S 822 MDL
LingLong Green-Max Van 750 MDL
LingLong Crosswind H/T 1120 MDL
LingLong Crosswind A/T 1456 MDL

❓ Care este costul anvelopelor all-season LingLong?

Pretul pneurilor pentru toate anotimpurile LingLong initiaza cu 500 MDL si atinge 3057 MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season LingLong?

Valorile cele mai mportante a anvelopelelor pentru toate anotimpurile sunt:
Versatilitate .
Aceste anvelope se potrivesc pentru variate spectre meteorologice comparativ cu pneurile de vara .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor anvelope 4 anotimpuri ofera grad de zgomot suficient de scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile LingLong?

Pentru a selectionati cu succes cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile LingLong cu sezonulcorect/-a care se potrivesc automobilului dvs., gasiti filtrul pe pagina principala . in fereastra de selectie marcati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) adecvate anvelope si producator . Mai departe va fi afisat catalogul total de pneuri disponibile cu costul . la noi sunt disponibile numai anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . Prin urmare orice alegere se va mentine in exploatare mult timp .