Anvelope de vara 240/40 R18

Online magazinul de anvelope Autoshina.md propune anvelope 240/40 R18 pentru vara la pret de la 4 988 MDL.In continuare urmeaza catalogul complet de cauciucuri de vara, din care aveti posibilitatea de a achizitiona cauciucuri auto convenabile.
Pirelli Dragon 240/40 R18 79V
Italia
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Dunlop Elite 3 240/40 R18 79V
Marea Britanie
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Metzeler ME888 Marathon Ultra 240/40 R18 79V
Italia
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Metzeler ME880 Marathon 240/40 R18 79V
Italia
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 240/40 R18 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Anvelope pentru masina 240/40 R18

Alegerea anvelopelor si jantelor pentru automobil - o intrebare anevoioasa chiar si pentru conducatorii de masina cu o experienta destul de avansata. Pentru a face mult mai facil pentru dumeavoastra alegerea, noi va propunem posibilitatea sa atrageti atentia la o alegere colectata de anvelope auto dupa marimi de baza, care sunt in armonie perfecta pentru autovehiculul dvs.. Anvelopele pentru automobil cu caracteristicile 240/40 R18 se raporta la ulterioarele tipuri de automobile:

BMW 5 series (E60)

In magazinul nostru Autoshina dvs. puteti sa vedeti pozele, sa aflati pretul si ratingul, sa vizualizati parerea cumparatorilor, cu scopul de a alege cele mai corespunzatoare cauciucuri pentru masina dvs. Daca puneti la indoiala dimensiunea cauciucurilor dvs. - contactati angajatii nostri cu experienta. Specialistii nostri fara dubii va vor ajuta sa faceti rost de de cel mai corespunzator cauciuc pentru autivehiculul dumneavoastra.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 240/40 R18

Nu s-au potrivit cauciucurile pentru masina de vara 240/40 R18? Aceasta se poate desfasura, intocmai de aceea producatorii de automobile si ofera in recomandari citeva variante de valori de marime. Noi va propunem pneuri cu un diametru diferit.

Anvelopele de vara nu se recomanda sa fie exploatate iarna, deoarece cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte, la care cauciucul auto se simte confortabil si ramine elastic, iarna cauciucul devine tare si pierde proprietatile sale.

Nu se potriveste anotimpul?

Priviti la anvelope 240/40 R18 pentru iarna

In ce mod de cumparat pneuri pentru automobil in internet magazinul autoshina.md?

  • Gasiti in catalogul de anvelope pentru masina cu dimensiunile 240/40 R18 anvelopele pentru autovehicul corespunzatoare;
  • Asigurati-va de disponibilitatea produsului care va intereseaza;
  • Indicati datele trebuincioase la achitarea cumparaturii.

Avantajele cumpararii anvelopelor in internet-magazinul de produse auto Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a cauciucurilor prin toata Republica Moldova;
  • Posibilitatea a apela vulcanizarea noastra mobila;
  • Optiune uriasa de anvelope si accesorii auto cu garantie de la companiile producatoare si cu o garantie marita chiar de la internet magazin de produse auto автошина.мд;
  • Reduceri permanente la depozitarea sezoniera a anvelopelor auto si servicii de vulcanizare mobila la inregistrarea comenzii pentru anvelope si preturi avantajoase.

Selectarea pneurilor pentru masina — o sarcina extrem de grea. Daca la dumneavoastra s-au iscat dificultati la selectia anvelopelor pentru masina — apelati managerii nostri. Internet magazinul nostru indeplineste livrarea pneurilor pentru autovehicule in absolut orice zona din Republica Moldova. Toate detaliile despre tarife la furnizare in diferite zone populate ale Moldovei, este posibil de aflat, apelind specialistii nostri dupa numarul de telefon ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 240/40 R18 convenabil?

E posibil a comanda anvelope pentru sezonul de vara 240/40 R18 in magazinul Autoshina.md. Oferim un asortiment bogat de cauciucuri de vara 240/40 R18 la un pret accesibil in Chisinau. Propunem livrare gratuita in toata Republica pentru toate produsele comandate.

❓ Cat costa cauciucurile de vara 240/40 R18 in magazinul Autoshina.md?

Costul pneurilor auto de vara MDL lei.Sa faceti alegerea corecta va vor ajuta consultantii nostri, pentru a primi o consultatie scrieti in chat-ul nostru online sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine pneuri auto de vara 240/40 R18?