Anvelope de vara 215/30 R18

Online magazinul de cauciucuri Autoshina.md pune la dispozitie oportunitatea de a comanda cauciucuri de vara 215/30 R18 de la 0 lei.Mai in jos este ilustrat catalogul integral de anvelope auto pentru vara, din care aveti oportunitatea de a achizitiona pneuri auto corespunzatoare.
Yokohama Advan A048 215/30 R18 98Y
Japonia
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 215/30 R18 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciuc pentru mijlocul de transport 215/30 R18

Alegerea anvelopelor si jantelor pentru automobil - o misiune complexa chiar si pentru cei mai capabili conducatori de masina. Cu misiunea de a face mult mai convenabil pentru dumeavoastra alegerea, noi va propunem sa faceti cunostinta cu o selectie colectata de cauciucuri dupa parametri, care corespund pentru vehiculul dvs. auto. Cauciucurile pentru masina cu marimea 215/30 R18 se monteaza pe ulterioarele tipuri auto:

In magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina dvs. puteti sa vizualizati fotografiile, sa analizati costul si reputatia, sa analizati comentariile automobilistilor, pentru a selecta cele mai calitative cauciuc pentru masina dumneavoastra. Daca puneti la indoiala parametrii pneurilor dvs. auto - contactati angajatii nostri cu experienta. Operatorii nostri fara doar si poate va vor ajuta sa faceti rost de cele mai ideale anvelope pentru mijlocul dvs. de deplasare.

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 215/30 R18

Nu corespund cerintelor cauciucurile pentru masina de vara 215/30 R18? Asa ceva intr-adevar poate avea loc, intocmai de aceea producatorii si evidentiaza in recomandari citeva variatii de valori de marime. Noi am colectat pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

215/30 R20

Pe pneurile de vara nu se recomanda de miscat iarna, deoarece cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul auto se simte foarte bine si ramine elastic, la temperaturi sub zero cauciucul se intareste si pierde specificitatile sale.

Nu se potriveste sezonul?

Alegeti anvelope 215/30 R18 pentru iarna

Cum de infaptuit cumparatura in internet magazinul de anvelope ?

  • Gasiti in enumerarea de pneuri pentru masina cu parametrii 215/30 R18 anvelopele care vi se potrivesc;
  • Asigurati-va de disponibilitatea productiei care va intereseaza;
  • Comunicati informatia trebuincioasa la achitarea produsului.

Principalele avantaje ale procurarii pneurilor in internet-magazinul nostru Autoshina

  • Livrarea gratuita a anvelopelor auto in Chisinau si prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a apela la ajutorul vulcanizarii noastre mobile;
  • Selectiune colosala de anvelope si accesorii pentru masina cu garantie de la firmele producatoare si cu o garantie marita chiar de la internet magazin de anvelope auto автошина.мд;
  • Oferte promotionale la depozitarea sezoniera a cauciucurilor pentru masina si servicii de vulcanizare mobila la achizitionarea cauciucurilor pentru automobil si preturi destul de accesibile.

Selectarea pneurilor pentru masina — o sarcina destul de complicata. In cazul in care la dumneavoastra au aparut greutati la selectia anvelopelor auto — apelati managerii nostri. Online magazinul nostru executa furnizarea pneurilor in absolut orice oras din RM. Mai amanuntit despre pret la furnizare in diferite zone populate ale Republicii Moldova, este posibil de cointeresat, apelind specialistii nostri dupa numarul de telefon ?? +37360066000.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 215/30 R18 in Moldova?

E posibil a cumpara anvelope auto pentru sezonul de vara 215/30 R18 in magazinul nostru. Oferim un sortiment vast de cauciucuri de vara 215/30 R18 la un pret foarte mic in Chisinau. Propunem livrare in tot Chisinaul pentru produsul comandat.

❓ La ce pret sunt pneurile de vara 215/30 R18 in magazinul Autoshina.md?

Costul cauciucurilor de vara MDL lei.Dv. mereu veti fi ajutat cu alegerea consultantii nostri cu experienta, pentru aceasta scrieti in chat sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine anvelope de vara 215/30 R18?