Anvelope de vara LingLong

Anvelope de vara LingLong

Anvelopa de marca «Ling Long» apartine corporatiei chineze «Shandong LingLong Rubber Co. Ltd.», unul dintre primii cinci producatori de anvelope din China. Istoria companiei incepe in 1976, cand a fost lansata productia de anvelope pentru automobile. In prezent, compania chineza detine 4 fabrici in China in diferite orase si o fabrica in Thailanda. Pana in prezent, dupa volumul de productie, «Ling Long» este cel mai mare producator de anvelope din China, producand preponderent pneuri sub marcile «Linglong», «Shanling» si «Leao». Anual, compania produce 4 milioane de anvelope diagonale si radiale pentru autoturisme si 2 milioane de anvelope cu cablaj metalic pentru vehicule marfare.

In procesul de productie a cauciucuri de vara «Linglong», specialistii acorda o atentie deosebita confortului si sigurantei. Un cadru puternic realizat din cablu metalic special asigura o rezistenta sporita si durabilitate cauciucului. Dupa numeroase teste efectuate, cauciucurile au obtinut rezultate excelente, avand efect minim de acvaplanare, datorita structurii dezvoltate si dispunerea «inteligenta» a lamelelor largi de drenaj pe suprafata benzii de rulare. Performanta excelenta, aderenta si confortul acustic, in raport cu costul scazut al anvelopelor - le-au facut populare in randul soferilor din intreaga lume. Cumpara anvelope de vara Linglong in Chisinau, Moldova(MD) in magazinul online Autoshina.md, cu livrare in toata tara si cu garantia producatorului!

Anvelope de vara LingLong preturi ✔️

Produs preturi ✔️
LingLong Green-Max Eco-Touring 500 MDL
LingLong Green-Max HP010 660 MDL
LingLong LMA7 660 MDL
LingLong R701 670 MDL
LingLong Green-Max XL 684 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara LingLong?

Pretul anvelopelor de vara LingLong initiaza de la 500 MDL si atinge 3057 MDL pentru 1 bucata. Cand achizitionati orice produs pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara LingLong?

Ca sa alegeti cu succes cauciucurile de vara perfecte LingLong de dimensiunea corect care corespund automobilului dvs., gasiti filtru de pe pagina actuala. in campurile libere selectati dimensiunea corecta ( inaltimea, raza si latimea ) pneului si a furnizorului . Astfel va fi afisat indexul completa de cauciucuri in stoc impreuna cu costul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare produse originale de la producatori faimosi mondial . Deci orice alegere va fi in exploatare multi ani.

❓ Cand se monteaza pe automobil cauciucurile de vara?

In RM nu este desemnat o data de incepere de a substitui anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei va creste peste +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara LingLong?

in cazul in care dvs. cautati o alternativa pentru anvelopele de vara LingLong, apoi sugeram sa priviti la urmatoarele marci :
Marangoni
Nankang
Windforce