Anvelope de vara Rosava

Anvelope de vara Rosava

«CJSC ROSAVA» - este cel mai mare producator de cauciucuri de vara din Ucraina. Volumul anual de productie este de aproximativ 6 milioane de unitati. Doua fabrici apartente companiei sunt situate in regiunea Kiev, unde se fabrica pneuri pentru autoturisme, camioane, autobuze si masini agricole. Istoria companiei ROSAVA incepe in 1972 cu productia de anvelope radiale. In 1998, pe baza facilitatilor existente de productie, a fost infiintata o intreprindere separata cu investitii straine - «CJSC ROSAVA». In 2011, «ROSAVA» a intrat pentru prima data in ratingul global al producatorilor de pneuri, ceea ce i-a permis sa intre pe piata mondiala si sa vanda din ce in ce mai multe anvelope de calitate.

Anvelopele de vara Rosava dispun de o calitate buna si un pret scazut, ceea ce le determina a fi populare printre soferii autohtoni si altii din spatiul CSI. Productia utilizeaza cauciuc rezistent la caldura. Fiind durabil, acesta asigura o aderenta excelenta pe suprafetele rutiere foarte fierbinti. Compozitia amestecului de cauciuc permite modelelor sa nu se topeasca si sa nu crape. Avantajele produselor de cauciuc ucrainene mai includ: rezistenta la uzura si durabilitate. Cumpara anvelope ROSAVA in Moldova, Chisinau, cu livrare in toata tara, la preturi accesibile la pneuri in magazinul online Autoshina.md. O echipa profesionista de experti este mereu gata sa va ajute pentru a gasi cele mai bune solutii pentru vehiculul dvs.

Anvelope de vara Rosava preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Rosava Contyre 3 309 MDL
Rosava Premiorri Solazo 413 MDL
Rosava Itegro 418 MDL
Rosava ВС-11 425 MDL
Rosava Contyre 427 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de vara Rosava?

Pretul anvelopelor de vara Rosava initiaza cu 387 MDL si ajunge pana la 51828 MDL pentru 1 anvelopa. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este disponibila livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi pneuri de vara Rosava?

Daca doriti sa selectionati in mod optimanvelopele de vara perfecte Rosava cu raza potrivit care sunt necesare vehiculului dvs., acordati atentie la filtru de pe aceasta pagina. in filtru selectati dimensiunea corecta ( raza, inaltimea, latimea ) anvelopei si a furnizorului . Astfel va aparea lista integrala de pneuri disponibile la un pret mic . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare cauciucuri originale de lamarci vestiti . Deci orice alegere va va incanta multi ani.

❓ Cand se inlocuiesc pneurile cu cele de vara?

In Moldova nu este desemnat un termen exact de a schimba anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie ajunge +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de vara Rosava?

in cazul in care dvs. doriti o inlocuire pentru pneurile de vara Rosava, apoi sugeram sa analizati alte marci :
Fortune
Kumho
Continental