Anvelope de vara Falken

Anvelope de vara Falken

Falken ― este o marca de anvelope, detinuta din anul 2003, de compania «Japan Sumitomo Rubber Industries», care a fost o perioada de timp producator de anvelope pentru brandurile «Dunlop» si «Goodyear». Cauciucuri de vara Falken sunt folosite pentru echipamentul standard al unor marci japoneze celebre ca: «Daihatsu», «Subaru» si «Suzuki». Compania a castigat popularitatea dupa participarea la curse de automobile din 1999, dupa care cererea pentru unele tipuri de pneuri a crescut semnificativ. Compania «Falken Tire Corporation», parte a grupului «Sumitomo Rubber Industries», sponsorizeaza in mod activ diverse evenimente sportive, inclusiv «Formula Drift», unde sunt solicitate, cele mai complexe si durabile modele de anvelope.

Anvelopele de vara Falken se bucura de cerere printre multi proprietari de masini. Pneurile combina traditiile si experienta celor mai buni ingineri si designeri din cadrul gigantului «Sumitomo». Productia de anvelope marca «Falken» se realizeaza pe echipamente moderne, in conformitate cu standardele mondiale de calitate si siguranta. Modelele de vara se caracterizeaza printr-o orientare sportiva, in combinatie cu un pret accesibil, design original si confort. Cumpara anvelope de vara Falken in Moldova la preturi accesibile, cu livrare in toata tara in magazinul online Autoshina.md!

Anvelope de vara Falken preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul cauciucurilor de vara Falken?

Pretul cauciucurilor de vara Falken incepe de la 1410 MDL si atinge 2900 MDL pentru o unitate. Cand cumparati orice articol pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Falken?

Daca doriti sa selectionati corectcauciucurile de vara perfecte Falken cu raza corect care sunt necesare automobilului dvs., utilizati functia de selectie de pe aceasta pagina. in campurile libere marcati dimensiunea corecta ( inaltimea, raza si latimea ) anvelopei si a producatorului . Dupa aceea va aparea catalogul intrega de pneuri in stoc cu garantie. Pe site-ul autoshina sunt disponibile produse originale de la furnizori faimosi mondial . Astfel orice alegere facuta va fi in exploatare multi ani.

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In RM nu este indicat un termen exact de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sugeram sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Falken?

in cazul in care dvs. doriti o alternativa pentru pneurile de vara Falken, apoi va sfatuim sa evidentiati companii alternative :
Roadstone
Gripmax
Metzeler