Anvelope Falken all season

Cauciucurile All-Season, ca si alte modele de pneuri, sunt parte din linia de productie companiei Falken, care reprezinta marca comerciala japoneza in structura grupului de companii Sumitomo. Procesul de productie a cauciucurilor se efectueaza prin intermediul celor mai performante utilaje de productie. Astfel, sunt fabricate anvelope care respecta toate standardele de calitate din toata lumea. Compania Falken din Japonia a fost creata in anul 1983 si in zilele noastre, exporta cauciucuri in 75 state din toata lumea. Strategia eficienta de planficare a sistemului de fabricare, precum si analiza minutioasa a pietei au oferit posibilitatea companiei din Japonia sa devina unul dintre producatorii cheie din industria de cauciucuri.

Cauciucurile auto All-Season de la producatorul Falken se caracterizeza prin insusiri senzationale de rulare pe fisii de drum umed si uscat. Adaosul auxiliar de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, de asemenea canelurile tehnologice proeminente - sunt principalele motive datorita carora cauciucurile Falken obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Multitudinea de cauciucuri pentru toate sezoanele ale marcii din Falken include cele mai diverse modele pentru a fi exploatate in orice conditii meteorologice pe autoturisme usoare, vehicule de mare tonaj, precum si pe SUV-uri sau Crossovere. Va oferim posibilitatea de a achizitiona anvelope auto Falken All Season in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la cost avantajos, cu livrare direct la domiciliul in toata Moldova.

Anvelope Falken all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul cauciucurilor all-season Falken?

Costul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Falken incepe de la 1410 MDL si ajunge la 2900 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele cauciucurilor all-season Falken?

Beneficiile principale a cauciucurilor pentru toate anotimpurile sunt:
multifunctionalitate.
Anvelopele pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru variate cerinte de temperatura comparativ cu cauciucurile de iarna .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot relativ scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi pneurile potrivite pentru toate anotimpurile Falken?

Ca sa, Daca doriti sa selectati corect cele mai bune cauciucuri pentru toate anotimpurile Falken cu raza corect/-a care corespund vehiculului dvs., gasiti functia de selectare pe pagina actuala . in filtru specificati dimensiunile( latime, inaltime, raza ) necesare anvelope si producator . Dupa aceea va fi afisat lista intreg de anvelope in stoc cu pretul . la noi sunt disponibile doar produse originale de la marci calificati . Astfel orice alegere va va incanta pe mai multe sezoane .