Anvelope de vara 285/55 R20

Online magazinul de cauciucuri Autoshina.md propune anvelope pentru vara 285/55 R20 la pret de la 0 mdl.Mai departe este prezentat repertoriul complet de anvelope de vara, din care sunteti in stare de a achizitiona cauciucuri auto necesare.
BF Goodrich All Terrain T/A KO2 285/55 R20 114T
SUA
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 285/55 R20 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciuc pentru mijlocul de transport 285/55 R20

Cautarea anvelopelor si jantelor pentru masina - o dilema grea chiar si pentru iubitorii de masina cu experienta. Pe motiv de a facilita selectarea, noi va prezentam o enumerare colectata de cauciucuri dupa parametri, care se potrivesc pentru mijlocul dvs. de deplasare. Pneurile pentru masina cu caracteristicile 285/55 R20 se instaleaza pe ulterioarele modele de automobil:

Cadillac Escalade IV (GMT K2XL) , Dodge Ram 1500 III (DS, DJ) , Hummer H3

In magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina dvs. puteti sa vedeti pozele, sa vizualizati preturile si evaluarea, sa analizati parerea automobilistilor, pentru a selectiona cele mai convenabile cauciucuri pentru automobil. Daca aveti indoieli referitor la parametrii anvelopelor dvs. auto - contactati echipa noastra. Operatorii nostri in mod sigur vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa procurati cele mai corespunzatoare anvelope pentru automobilul dumneavoastra.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 285/55 R20

Nu corespund cerintelor anvelopele auto de vara 285/55 R20? Asa ceva s-ar putea sa se primeasca, drept in legatura cu situatia data producatorii auto si prescriu citeva variante de valori de marime. Noi am colectat pentru dumneavoastra cauciucuri auto cu un diametru diferit.

285/55 R18 , 285/55 R19 , 285/55 R22

Este interzis de utilizat anvelopele de vara in perioada de iarna, dat fiind faptul ca pneurile de vara sunt facute pentru temperaturi inalte, la care cauciucul se simte confortabil si ramine elastic, la temperaturi cu semnul minus cauciucul devine tare si pierde calitatile sale.

Nu se potriveste sezonul?

Priviti la anvelope de iarna 285/55 R20

Cum de dobindit anvelope in internet magazinul de anvelope autoshina?

  • Alegeti din enumerarea de anvelope auto cu dimensiunile 285/55 R20 anvelopele pentru autovehicul corespunzatoare;
  • Verificati disponibilitatea productiei care v-a marcat interes;
  • Indicati informatiile cerute la achitarea produsului.

Avantajele comenzii anvelopelor auto in magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina

  • Livrarea gratuita a cauciucurilor auto prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a monta anvelopele prin intermediul vulcanizarii noastre mobile;
  • Alegere colosala de anvelope auto si accesorii pentru masina cu garantie de la firmele producatoare si cu o garantie marita chiar de la internet magazin autoshina;
  • Reduceri la serviciul de depozitare a cauciucurilor pentru automobil si vulcanizare mobila la cumpararea anvelopelor pentru masina si preturi destul de democratice.

Selectia anvelopelor pentru masina — o sarcina foarte anevoioasa. In cazul in care la dumneavoastra au aparut greutati la selectia anvelopelor auto — luati legatura cu noi. Online magazinul nostru efectueaza furnizarea pneurilor in absolut orice punct populat din Moldova. Toate detaliile despre preturi la furnizare in diferite zone populate ale RM, este posibil de intrebat, apelind operatorii nostri dupa tel: ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 285/55 R20 in Chisinau?

E posibil a cumpara anvelope pentru sezonul de vara 285/55 R20 in magazinul nostru online. Oferim un asortiment mare de anvelope de vara 285/55 R20 la un pret ieftin in Chisinau. Magazinul nostru propune livrare rapida in Chisinau si Moldova pentru orice comanda.

❓ Cat costa anvelopele de vara 285/55 R20 in magazinul Autoshina.md?

Cauciucurile de vara 285/55 R20 in Chisinau costa de la MDL lei.Sa faceti alegerea corecta va vor ajuta consultantii nostri, pentru aceasta scrieti in chat-ul nostru online sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 La ce pret sunt cele mai ieftine anvelope de vara 285/55 R20?