Anvelope de iarna Rosava

Anvelope de iarna Rosava

Compania ucraineana cu capital strain, producatoare de pneuri sub numele marcii «ROSAVA», colaboreaza cu multi producatori europeni si rusi din industrie. Prezenta certificatelor permite companiei ROSAVA sa isi vanda produsele cu succes in peste 50 de tari ale lumii, dintre care Rusia, Cehia, Bulgaria, Norvegia, Tunisia, Brazilia, Canada si altele. Capacitatea de productie anuala este de circa 6 milioane de unitati de anvelope. Gama producatorului cuprinde aproximativ 150 de dimensiuni de anvelope pentru autoturisme, camioane usoare, vehicule speciale, masini agricole si de constructie. Cauciucuri de iarna Rosava garanteaza siguranta si confort pe orice suprafata a drumului, indiferent de conditiile climatice.

Compozitia si tehnologia speciala a cauciucului utilizat asigura soferilor o manevrare usoara, o aderenta puternica si o franare fiabila pe suprafetele rutiere inzapezite sau inghetate. «Rosava» utilizeaza o compozitie unica de cauciuc pentru a asigura o reducere a fortei de frecare dintre anvelope si drum, asigurand proprietarilor de autoturisme rezistenta termica fiabila. Designul cauciucului auto ofera o buna performanta de franare si aderenta, protectia autoturismului impotriva acvaplanarii si deraparii si o manevrabilitate excelenta. Magazinul online Autoshina.md ofera o gama larga de anvelope ale producatorului ucrainean, din care puteti cumpara anvelope de iarna ROSAVA cu livrare in toata Moldova. Atusohina.md – cele mai bune produse pentru autoturismul tau!

Anvelope de iarna Rosava preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Rosava BC-10 426 MDL
Rosava WQ-102 433 MDL
Rosava Arctic ICE 452 MDL
Rosava Snowgard 517 MDL
Rosava WQ-101 572 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Rosava?

Costul pentru pneurile de iarna Rosava initiaza de la 387 MDL si atinge 51828 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In RM nu este specificat data de incepere de schimbare a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu codicele daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa schimbe cauciucurile de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Rosava?

Pentru ca selectiona optim cele mai bune anvelope de iarna Rosava utilizati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de cautare selectati necesarele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a cauciucurilor si a producatorului. Dupa aceea se va afisa catalogul completa de pneuri disponibile cu costul. Toate marfurile din magazinul nostru ofera o garantie oficiala. Rezulta ca orice pneu selectat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Rosava?

Daca incercati sa gasiti o inlocuire a pneurilor Rosava, in situatia data recomandam sa analizati marcile alternative
Accelera
Dayton
Sailun