Anvelope de iarna Kama

Anvelope de iarna Kama

Anvelopele KAMA sunt create la complexul productiei de anvelope din «Nizhnekamsk», format din doua fabrici, un centru de cercetare si un loc de testare. «Nizhnekamskshina» este una dintre putinele intreprinderi rusesti in care productia se desfasoara pe echipamente moderne complexe. In plus, specialistii lucreaza in mod regulat la introducerea unor noi tehnologii in procesul de fabricare a anvelopelor. Pana in prezent, anvelopele «Kama» pentru automobile, autoturisme de pasageri, pentru marfuri si calatori, sunt exportate pe pietele din peste 70 de tari. Diferenta modelelor de iarna ale acestei companii fata de ceilalti consta in compozitia speciala a cauciucului, drept rezultat, chiar si atunci cand ingheturile sunt severe, ele pastreaza invariabil elasticitatea.

In ceea ce priveste modelele cu crampoane, acest tip de anvelope consta dintr-o pereche de straturi de cauciuc, fiecare avand textura proprie si, prin urmare, varfurile sunt perfect pastrate si isi pot indeplini functia principala — stabilizarea masinii pe drumurile inzapezite. Anvelopele de iarna KAMA au proprietati bune de aderenta si rulare iar in ultimii ani proprietatile de franare au fost imbunatatite considerabil. Durabilitatea si siguranta in timpul deplasarii in conditii de iarna sunt asigurate datorita calitatii pneurilor, confirmata de diverse certificate de calitate. Puteti cumpara anvelope de iarna KAMA in Moldova la preturi excelente si cu livrare in toata tara in Autoshina.md. Alegeti chiar astazi un nou set de anvelope Kama pentru automobilul dvs.

Anvelope de iarna Kama preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Кама ALGA SUV HK-532 1319 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de iarna Кама?

Pretul cauciucurilor de iarna Кама initiaza de la $min_price si atinge $max_price pentru unitate.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Moldova nu exista termeni clari de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Кама?

Pentru a alege cu succes cele mai potrivite cauciucuri de iarna Кама cautati filtrele/-lor de pe pagina curenta. In fereastra de filtrare specificati adecvatele dimensiuni (latimea, inaltimea si raza ) a cauciucurilor si a producatorului. Acum se va afisa indexul totala de cauciucuri in stoc cu garantia. Toate articolele de pe site-ul autoshina.md ofera o garantie oficiala. Deci orice articol selectat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Кама?

Daca cautati o alternativa a pneurilor Кама, in situatia data sfatuim sa analizati
Annaite
Achilles
Windforce