Anvelope Kama all season

Anvelope all season Kama

Pneurile pentru toate sezoanele, la fel alte modele de cauciucuri, sunt parte din linia de productie producatorului rusesc Kama. Procesul de productie a cauciucurilor are loc cu ajutorul celor mai moderne utilaje de productie. In cele din urma, sunt produse pneuri care sunt congruente cu toate normele de calitate din toata lumea. Manufactura Kama din Federatia Rusa si-a inceput activitatea in industria productiei de pneuri in jurul anului 1968 si la moment, vinde propriile produse in tarile CSI, Europei de Est si Asiei. Strategia inedita de organizare a procesului de productie, precum si studiul detaliat a pietei au oferit posibilitatea brandului din Rusia sa devina unul dintre cele mai populare producatori in CSI.

Pneurile pentru toate anotimpurile create de producatorul Kama se manifesta prin insusiri senzationale de rulare pe suprafete de carosabil umed si uscat. Compusul imbunatatit de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile care ies in relief - sunt principalele motive datorita carora cauciucurile Kama obtin cele mai bune caracteristici de exploatare. Multitudinea de anvelope pentru toate anotimpurile ale brandului din Rusia include cele mai variate modele pentru a fi folosite in diverse conditii de vreme pe autoturisme usoare, vehicule de transport, precum si pe SUV-uri sau Crossovere. Puteti comanda cauciucuri Kama All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul nostru online autoshina.md, la cost ieftin, cu livrare direct la domiciliul in orice regiune a Moldovei.

Anvelope Kama all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Кама Kama 401 НК 6381 MDL
Кама Каmа NR 101 8250 MDL
Кама Kama-405 NK 8910 MDL
Кама Каmа ФД-14А 12046 MDL

❓ Cat costa pneurile pentru toate anotimpurile Кама?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Кама se ia in considerare de la $min_price si atinge $max_price pentru unitate.

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Кама?

Avantajele esentiale a pneurilor pentru toate anotimpurile consta in :
Versatilitate .
Pneurile pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru variate spectre sezoniere in comparatie cu cauciucurile de iarna .
Comoditate.
Datorita proprietatilor si compozitiei sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza nivel de sonoritate scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi pneurile pentru toate anotimpurile Кама?

Pentru a selectionati cu succes anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Кама cu dimensiunea adecvat/-a care corespund automobilului dvs., gasiti filtrul pe pagina principala . in fereastra filtrului marcati dimensiunile(latime, inaltime si raza ) potrivite anvelope si marca. Mai departe va fi disponibila indexul intreg de pneuri disponibile cu garantie. in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de la furnizori mondiali . Prin urmare orice alegere se va mentine in exploatare multi ani.