Anvelope de vara Kama

Anvelope de vara Kama

Anvelopele sub marca «KAMA» pentru automobile sunt produse de compania rusa «Nizhnekamskshina» (Uzina de anvelope din Nizhnekamsk). Insesi intreprinderea este detinuta de societatea «Tatneft-Neftekhim». Ideea de a construi o astfel de fabrica a aparut in 1967 iar primul lot de anvelope a fost produs in 1973. La moment aceasta este cea mai mare intreprindere din industria de anvelope de pe spatiul post-sovietic, ocupand o pozitie de lider printre producatorii din tarile CSI si Rusia. «Nizhnekamskshina» este primul furnizor de pe piata din Europa de Est. De asemenea compania colaboreaza strans cu producatori puternici de automobile ca: «Skoda», «Fiat», «Volkswagen» si altii.

In procesul de productie se utilizeaza tehnologii moderne, care permit obtinerea unor produse de inalta calitate. Anvelopele de vara sunt caracterizate prin durabilitate, functionare excelenta, tractiune si aderenta desavarsita. Structurile de cauciuc sunt proiectate intr-un centru de cercetare si dezvoltare, detinut de companie, ceea ce face posibila producerea unui produs care sa respecte standardele internationale de calitate si siguranta. Cumpara anvelope de vara KAMA in Moldova, in magazinul online Autoshina.md, la un pret accesibil, cu livrare in toata tara. Consultarile profesionale, sortimentul larg, politica de pret orientata catre consumator si garantiile producatorului sunt avantajele magazinului nostru online. Autoshina.md – selecteaza doar cele mai bune produse pentru automobilul tau.

Anvelope de vara Kama preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Кама Каmа Л-163 3688 MDL
Кама Каmа КФ-97 9350 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de vara Кама?

Costul cauciucurilor de vara Кама incepe cu $min_price si ajunge pana la $max_price pentru o unitate. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. oferim livrare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Кама?

Pentru ca sa selectionati cu succes cele mai bune pneuri de vara Кама cu raza potrivit care se potrivesc modelului de masina a dvs., acordati atentie la filtru de pe pagina actuala. In fereastra de filtru gasiti dimensiunea adecvata (latimea, inaltimea si raza ) cauciucului si a marcii. Dupa aceea va fi disponibil indexul totala de pneuri in stoc impreuna cu pretul. La noi sunt de vanzare numai anvelope originale de la furnizori faimosi mondial . In consecinta orice achizitie facuta va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Republica Moldova nu exista un termen exact de a schimba cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie va creste peste +4 ° C. La aceasta temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Кама?

in cazul in care dvs. vreti o alternativa pentru anvelopele de vara Кама, in asa situatie sugeram sa acordati atentie marci alternative:
Kormoran
GoldenTyre
Taurus