Anvelope de iarna BF Goodrich

Anvelope de iarna BF Goodrich

Compania BF Goodrich a fost formata de un medic si la inceput sa specializat in productia unei game variate de produse din cauciuc. Aceasta intreprindere americana are merite pentru multe inovatii in industria anvelopelor. In anul 1947 BF Goodrich, produce si prezenta pentru prima data anvelopele fara camere in SUA. In 1961, agentia NASA a colaborat cu producatorul american pentru ca acesta sa dezvolte costume spatiale. Calitatea si fiabilitatea anvelopelor – motiveaza definitiv succesul companiei.

Cauciucuri de iarna BF Goodrich ofera mobilitate, o aderenta sigura si durabilitate pe termen lung la pret accesibil. Prima anvelopa de iarna Goodrich a aparut cu aproape un secol in urma, compania Goodrich fiind de asemenea, primul producator de roti din SUA. Dupa ce compania a fost achizitionata de Michelin, «BF Goodrich» a combinat standardele si traditiile americane si europene in productia de anvelope, continuand sa-si imbunatateasca sortimentul. Pentru a cumpara anvelope Goodrich in Moldova aruncati o privire in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de iarna BF Goodrich preturi

Produs preturi
BF Goodrich G-Force Winter 1048 MDL
BF Goodrich G-Force Stud 1250 MDL
BF Goodrich G-Force Winter 2 1398 MDL
BF Goodrich Winter Slalom KSI 1700 MDL
BF Goodrich G-Force 2 1750 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de iarna BF Goodrich?

Pretul cauciucurilor de iarna BF Goodrich initiaza de la 858 MDL si anunge la 7349 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Republica Moldova nu este specificat data de incepere de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Conform regulile daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa substituie anvelopele de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite BF Goodrich?

Pentru ca selectiona optim cele mai potrivite pneuri de iarna BF Goodrich cautati functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de filtrare gasiti adecvatele dimensiuni (latimea, inaltimea si raza ) a pneurilor si furnizorului. Acum va aparea lista completa de pneuri disponibile cu costul. Toate marfurile de pe site-ul autoshina sunt cu o garantie oficiala. In consecinta orice articol selectat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna BF Goodrich?

in caz ca incercati sa gasiti o inlocuire cauciucului BF Goodrich, apoi sfatuim sa analizati marcile alternative
Dunlop
Intertrac
Vredestein