Anvelope BF Goodrich all season

Pneurile pentru toate sezoanele, la fel alte modele de anvelope, se include in productia companiei BF Goodrich. Fabricarea cauciucurilor auto se realizeaza prin utilizarea celor mai performante dispozitive de productie. In cele din urma, sunt produse pneuri care respecta toate normativele europene de calitate. Compania BF Goodrich din Statele Unite ale Americii a aparut pe piata in 1870, este subsidiara a companiei Uniroyal, iar dupa absorbirea companiei Uniroyal de catre Michelin in 1990, compania devine o structura a societatii franceze Michelin. Tehnica eficace de planficare a procesului de productie, precum si studiul detaliat a pietei au permis companiei din SUA sa se afirme ca unul dintre producatorii cheie in industria productiei de pneuri.

Cauciucurile All-Season oferite de compania BF Goodrich se deosebesc prin insusiri excelente de mobilitate pe fisii de drum umed si uscat. Compusul complex din siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al suprafetei benzii de rulare, precum si canelurile tehnologice proeminente - sunt principalele motive datorita carora cauciucurile BF Goodrich obtin cele mai bune insusiri de exploatare. Gama de anvelope pentru toate sezoanele ale brandului din SUA cuprinde diferite modele cu destinaatia de a fi utilizate in diverse conditii meteorologice pe autoturisme usoare, masini de transport, precum si pe SUV-uri. Puteti comanda anvelope BF Goodrich All-Season in Chisinau in magazinul nostru online autoshina.md, la cost convenabil, cu livrare direct la domiciliul in toata Moldova.

Anvelope BF Goodrich all season preturi

Produs preturi
BF Goodrich Urban Terrain T/A 2069 MDL
BF Goodrich Mud Terrain T/A 2800 MDL
BF Goodrich All Terrain T/A 3897 MDL

❓ Care este costul anvelopelor all-season BF Goodrich?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile BF Goodrich incepe cu 858 MDL si ajunge la 7349 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season BF Goodrich?

Beneficiile principale a anvelopelelor pentru toate anotimpurile consta in :
Versatilitate .
Pneurile pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru diferite conditii de clima in comparatie cu pneurile de vara .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale pneurile 4 anotimpuri ofera indice de zgomot suficient de scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile BF Goodrich?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti corect anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile BF Goodrich cu sezonulcorect/-a care coincid pentru modelul dvs. de masina, utilizati cautarbara de cautare pe pagina curenta . in bara de cautare specificati dimensiunile( inaltimea, latimea, raza) potrivite cauciuc si producator . Apoi va fi disponibila catalogul deplin de anvelope in stoc cu pretul . la noi sunt de vanzare numai anvelope originale de la producatori calificati . Prin urmare orice alegere va va deservi mult timp .