Anvelope de vara BF Goodrich

Anvelope de vara BF Goodrich

«BF Goodrich» - este o filiala americana a gigantului francez al industriei de anvelope Michelin. Pana in 1988, a fost primul producator american de anvelope pentru automobile. Merita de mentionat ca anvelopele acestui producator au fost instalate pe prima masina care a traversat SUA. De asemenea, cauciucuri BF Goodrich sunt renumite pentru a fi folosite pe primul avion din lume, care a traversat cu succes oceanul Atlantic, fara aterizari.

In productia de cauciucuri, BF Goodrich utilizeaza o tehnologie moderna, care este folosita in mod continuu, pentru a obtine un nivel ridicat de fiabilitate, siguranta si confort. Avantajele acestor anvelope americane sunt: stabilitate la efectuarea virarilor, rezistenta la uzura si distanta foarte scurta de franare. Este o alternativa bugetara pentru anvelopele producatorului francez. In Moldova, puteti cumpara anvelope de vara de la BFGoodrich la pret bun in magazinul online Autoshina.md. Va propunem o gama larga de modele cauciucuri, preturi rezonabile si livrare in intreaga tara!

Anvelope de vara BF Goodrich preturi

Produs preturi
BF Goodrich G-GRIP 858 MDL
BF Goodrich Activan 1549 MDL
BF Goodrich All Terrain T/A KO2 3254 MDL
BF Goodrich All Terrain T/A 3897 MDL
BF Goodrich Mud Terrain T/A KM3 4115 MDL
BF Goodrich Mud Terrain T/A 2800 MDL

❓ Cat costa pneurile de vara BF Goodrich?

Pretul pneurilor de vara BF Goodrich incepe cu 858 MDL si ajunge pana la 7349 MDL pentru o unitate. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara BF Goodrich?

Pentru ca sa selectati in mod optimanvelopele de vara potrivite BF Goodrich cu raza potrivit care corespund masinii dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina actuala. in fereastra de selectie selectati dimensiunea corecta ( raza, inaltimea, latimea ) cauciucului si a marcii. Apoi se va afisa indexul intrega de cauciucuri disponibile impreuna cu pretul. in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de la furnizori vestiti . Astfel orice alegere va fi in exploatare pe mai multe sezoane .

❓ Cand se poate de montat anvelopele de vara?

In Moldova nu exista un termen exact de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie va creste peste +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara BF Goodrich?

in caz ca dvs. cautati o inlocuire pentru anvelopele de vara BF Goodrich, in acest caz este recomandat sa luati in considerare acesti producatori :
Greatway
Firestone
Voltyre