Anvelope de vara 195/40 R15

Internet magazinul de anvelope Autoshina.md propune anvelope de vara 195/40 R15 de la 0 lei.In continuare este propus dosarul complet de cauciucuri de vara, din care aveti sansa de a cumpara pneuri auto corespunzatoare.

Cauciuc 195/40 R15

Selectarea anvelоpelor auto si a jantelor pentru automobil - o misiune grea chiar si pentru conducatorii de masina cu cu experienta mare. Pentru a facilita selectia, noi va prezentam o enumerare colectata de pneuri dupa parametri, care corespund pentru automobilul dvs.. Anvelopele pentru automobil cu marimea 195/40 R15 se raporta la urmatoarele marci de masini:

In internet magazinul de produse auto Autoshina dvs. puteti sa vedeti pozele, sa descoperiti pretul si evaluarea, sa analizati parerea automobilistilor, cu scopul de a alege cele mai convenabile pneuri pentru automobil. Daca puneti la indoiala dimensiunile anvelopelor dvs. - utilizati ajutorul de la echipa noastra. Angajatii nostri fara indoiala vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa cumparati de cel mai nimerit cauciuc pentru masina dumneavoastra.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 195/40 R15

Nu corespund cauciucurile pentru automobil de vara 195/40 R15? Asa ceva poate iesi, intocmai din cauza aceasta producatorii de mijloace de transport si admit o oarecare discerpanta in dimensiuni. Noi am ales pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

195/40 R14 , 195/40 R16 , 195/40 R17

Nu trebuie de exploatat pneurile de vara la temperaturi cu semnul minus, dat fiind faptul ca pneurile de vara sunt facute pentru temperaturi cu semnul plus, la care cauciucul auto se simte foarte bine si ramine moale, la temperaturi sub zero cauciucul devine tare si pierde proprietatile sale.

Nu se potriveste sezonul?

Priviti la anvelope de iarna 195/40 R15

Cum de dobindit anvelope pe site-ul autoshina?

  • Alegeti din enumerarea de anvelope pentru automobile cu marimea 195/40 R15 anvelopele auto care aveti nevoie;
  • Asigurati-va de disponibilitatea productiei care va intereseaza;
  • Completati informatia trebuincioasa la achitarea produsului auto.

Avantajele procurarii pneurilor in internet-magazinul de produse auto Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a pneurilor auto prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a monta anvelopele prin intermediul vulcanizarii noastre mobile;
  • Alegere gigantica de anvelope si accesorii auto cu garantie de la companiile producatoare si cu o garantie marita chiar de la online magazin de produse pentru masina автошина.мд;
  • Reduceri permanente la depozitarea sezoniera a anvelopelor pentru masina si servicii de vulcanizare mobila la cumpararea cauciucurilor pentru masina si preturi corespunzatoare.

Selectarea pneurilor pentru masina — o sarcina foarte grea. Daca la dumneavoastra s-au iscat complicatii la selectia cauciucurilor pentru masina — apelati operatorii nostri. Internet magazinul nostru realizeaza livrarea anvelopelor pentru automobil in toate orasele din Moldova. Mai amanuntit despre cost la livrare in felurite zone ale RM, este posibil de aflat, apelind luind legatura cu specialistii nostri dupa numarul de telefon ?? +373 600-660-00.