Anvelope Nitto all season

Anvelope all season Nitto

Anvelopele All-Season, ca si alte modele de pneuri, se include in productia brandului Nitto, care este o filiala a companiei japoneze «Toyo - Nitto Tire America». Proiectarea si fabricarea pneurilor se efectueaza prin utilizarea celor mai recente dispozitive de prelucrare industriala. Astfel, sunt produse anvelope care corespund cu toate normele mondiale de calitate. Intreprinderea Nitto din Japonia s-a lansat in industrie in 1979 si in zilele noastre, exporta cauciucuri in 55 state din intreaga lume. Abordarea eficace pentru organizare a sistemului de productie, precum si analiza detaliata a particularitatilor pietei au permis brandului din Japonia sa devina unul dintre liderii din industrie.

Anvelopele auto All-Season create de producatorul Nitto se deosebesc prin proprietati excelente de mobilitate pe portiuni de drum umed si uscat. Compusul complex din siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate - sunt cele mai importante motive datorita carora cauciucurile Nitto obtin cele mai eficiente proprietati de exploatare. Spectrul de anvelope All-Season ale brandului din Japonia intruneste cele mai diverse prototipuri pentru a fi folosite in orice conditii meteorologice pe automobile simple, vehicule de transport, cit si pe SUV-uri sau Crossovere. Va oferim posibilitatea de a achizitiona cauciucuri auto Nitto All Season in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la preturi avantajoase, cu livrare direct la domiciliul in orice regiune a Moldovei.

Anvelope Nitto all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul anvelopelor all-season Nitto ?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Nitto se ia in considerare de la 1154 MDL si atinge 1941 MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season Nitto ?

Avantajele de baza a anvelopelelor pentru toate anotimpurile consta in :
dinamism .
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru mai variate conditii de temperatura in comparatie cu pneurile de vara .
Comoditate.
Datorita proprietatilor si compozitiei acestora anvelope 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot suficient de scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Nitto ?

Pentru a alegeti corect anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Nitto cu raza adecvat/-a care corespund pentru marca masinii dvs., gasiti functia de selectie pe mai sus. in bara de cautare marcati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) potrivite anvelope si producator . Mai departe va fi afisat catalogul total de pneuri disponibile cu costul . in magazinul nostru sunt disponibile anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . Deci orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .