Anvelope Kleber all season

Cauciucurile All-Season, la fel alte tipuri de pneuri, se include in productia brandului francez Kleber. Productia anvelopelor auto se efectueaza cu ajutorul celor mai moderne dispozitive de prelucrare industriala. In acest mod, sunt create cauciucuri care sunt conforme cu toate normele mondiale de calitate. Intreprinderea Kleber din Franta sa lansat in industria productiei de anvelope in 1910 si in zilele noastre, comercializeaza propria productie in 30 state din toata lumea. Din 1995 Kleber intra in structura gigantului francez Michelin. Modalitatea inedita de planficare a sistemului de fabricare, precum si studiul detaliat a pietei au oferit posibilitatea producatorului din Franta sa se afirme ca unul dintre liderii in industria productiei de cauciucuri.

Pneurile auto pentru toate sezoanele oferite de producatorul Kleber se manifesta prin insusiri excelente de mobilitate pe portiuni de carosabil umed si uscat. Compusul special de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al benzii de rulare, precum si canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt principalele motive datorita carora anvelopele Kleber obtin cele mai bune caracteristici de exploatare. Sortimentul de cauciucuri pentru toate anotimpurile ale producatorului din Franta include diferite modele pentru a fi folosite in orice conditii meteorologice pe vehicule usoare, vehicule de transport, precum si pe Crossovere. Puteti comanda cauciucuri Kleber All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul nostru online autoshina.md, la cost avantajos, cu livrare in orice regiune a Moldovei.

Anvelope Kleber all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kleber Quadraxer 2 876 MDL
Kleber Transpro 4S 2015 MDL
Kleber Citilander 2183 MDL
Kleber Quadraxer 2890 MDL

❓ Cat costa pneurile pentru toate anotimpurile Kleber?

Costul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Kleber initiaza cu 947 MDL si atinge 4503 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season Kleber?

Valorile cele mai mportante a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
fluiditate .
Pneurile pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru variate cerinte meteorologice comparativ cu pneurile de vara .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza indice de zgomot suficient de scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt semnificativ mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Kleber?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti cu succes cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Kleber cu sezonul adecvat/-a care se potrivesc masinii dvs., acordati atentie filtrul pe pagina principala . in fereastra de selectie selectati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) potrivite cauciuc si producator . Apoi va deveni disponibil catalogulcomplet de anvelope in stoc la un pret mic . in magazinul nostru sunt disponibile numai produse originale de la marci vestiti . Deci orice alegere facuta va va deservi multi ani.