Anvelope de vara Kleber

Anvelope de vara Kleber

Compania franceza care produce cauciucuri Kleber a fost infiintata in 1910, iar primele anvelope au fost produse un an mai tarziu. La inceput, compania a fost infiintata ca filiala a producatorului american de produse din cauciuc «Goodrich», din Franta. Productia uriasa pentru acel timp a permis, pe langa anvelope, producerea de produse din cauciuc pentru industria casnica, medicala si industriala. Kleber a castigat independenta de compania americana dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar in 1951 au fost dezvoltate si introduse in productie anvelope fara tub, fiind in acel moment o premiera in afara concurentei. Acest lucru a permis producatorului francez sa devina unul dintre cele mai importante branduri de pe piata europeana. Incepand cu anul 1995, Kleber este o filiala a celebrului brand mondial «Michelin».

Anvelopele de vara Kleber se caracterizeaza prin durabilitate, rigiditate optima si rezistenta la caldura. Impreuna cu placile puternice de protectie, anvelopele de vara asigura o aderenta puternica in conditii de miscare de-a lungul unei sosele fierbinti sau in conditii de precipitatii abundente. Cauciucul de vara este fabricat din materii prime de inalta calitate, componente inovatoare si aditivi speciali pentru diverse scopuri. Caracteristicile functionale ale anvelopelor asigura fiabilitatea, stabilitatea miscarilor si rezistenta ridicata la acvaplanare. Cumparati anvelope de vara Kleber la un pret accesibil in Moldova, Chisinau si cu livrare in intreaga tara. Aruncati o privire pe aceasta pagina si comandati un set, chiar astazi! Autoshina.md – cel mai bun magazin online de produse auto in Moldova.

Anvelope de vara Kleber preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kleber Dynaxer HP3 975 MDL
Kleber Dynaxer HP4 1164 MDL
Kleber Transpro 1339 MDL
Kleber Dunaxer UHP 2554 MDL
Kleber Citilander 2183 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de vara Kleber?

Costul cauciucurilor de vara Kleber se ia in considerare cu 947 MDL si ajunge pana la 4503 MDL pentru unitate. Cand cumparati orice produs pentru dvs. este la dispozitie transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Kleber?

Pentru ca sa alegeti binecele mai bune cauciucuri de vara Kleber de dimensiunea adecvat care sunt necesare automobilului dvs., gasiti optiunile de selectare de pe aceasta pagina. in filtru specificati dimensiunea adecvata ( raza, latimea, inaltimea ) cauciucului si a marcii. Dupa aceea va aparea lista intrega de anvelope disponibile la un pret mic . La noi sunt de vanzare cauciucuri originale de la producatori mondiali . Astfel orice alegere va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In Moldova nu este desemnat o data exacta de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie ajunge +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Kleber?

Daca dvs. doriti o alternativa pentru pneurile de vara Kleber, atunci sugeram sa priviti la producatori alternativi :
Fortune
Changfeng
Firemax