Anvelope de iarna Zeetex

Anvelope de iarna Zeetex

Istoria companiei producatoare de anvelope pentru automobile sub marca «Zeetex», incepe din 1986. Compania chineza a intrat rapid pe piata internationala si a devenit unul dintre liderii in cercetarea si dezvoltarea industriei de productie a petrolului. La moment Zeetex detine fabrici in China, India si Indonezia. Anvelopele pentru transportul de pasageri si marfuri sunt realizate pentru diverse sezoane. Calitatea anvelopelor nu este inferioara brandurilor celebre precum «Hankook», «Pirelli», «Dunlop» sau chiar «Michelin». Produsele companiei sunt caracterizate prin siguranta, confort sporit in management si caracteristici excelente de exploatare. Anvelopele «Zeetex» sunt vandute in multe tari si sunt destul de populare in Europa de Vest, Asia si CSI.

Anvelopele de iarna Zeetex sunt produse intr-un mod diferit decat alti producatori chinezi de cauciuc. Modelele pentru iarna sunt realizate cu un profil mai mic, care este important pentru o aderenta mai durabila si mai sigura pe sosea. Unele anvelope de iarna Zeetex se caracterizeaza printr-un profil cu o sectiune transversala care ofera proprietati de aderenta foarte puternice. Canelurile speciale si un numar mare de «zig-zag-uri» la suprafata benzii de rulare minimizeaza riscul de alunecare pe drumurile acoperite cu zapada presata sau gheata. Santurile longitudinale pe suprafata de rulare contribuie la inlocuirea si curatarea rapida a zapezii si noroiului. Cauciucuri de iarna Zeetex combina confortul, aderenta excelenta, rezistenta termica si siguranta. Magazinul online in Moldova Autoshina.md ofera o gama larga de produse dintre care puteti alege anvelope de iarna Zeetex la un pret accesibil si cu garantie din partea producatorului.

Anvelope de iarna Zeetex preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul anvelopelor de iarna Zeetex?

Pretul cauciucurilor de iarna Zeetex initiaza cu 660 MDL si atinge 660 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In RM nu exista termeni clari de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu reglementarile daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa reinnoiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Zeetex?

Pentru a selecta corect cele mai ideale anvelope de iarna Zeetex cautati filtrele/-lor de pe pagina aceasta . In fereastra de filtrare gasiti necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a anvelopelor si a producatorului. Acum va fi afisat catalogul intrega de pneuri disponibile la un pret mic. Toate produsele de pe site-ul autoshina.md sunt cu o garantie oficiala. Conform acesteia orice pneu cumparat se va potrivi masinii dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Zeetex?

in caz ca incercati sa gasiti o alternativa a anvelopelor Zeetex, atunci sugeram sa priviti la aceste companii
LANDSAIL
Toledo
Durun