Anvelope Zeetex all season

Anvelope all season Zeetex

Anvelopele pentru toate sezoanele, la fel ca si alte tipuri de pneuri, sunt parte din linia de produse companiei Zeetex. Proiectarea si fabricarea anvelopelor are loc prin intermediul celor mai recente utilaje de prelucrare industriala. In acest mod, sunt produse pneuri care sunt congruente cu toate standardele de calitate din toata lumea. Intreprinderea Zeetex din China si-a inceput activitatea in jurul anului 1986 si la momentul actual, comercializeaza propriile produse in 40 de tari din Asia, Europa de Vest si CSI. Tehnica inedita pentru organizare a procesului de productie, precum si analiza minutioasa a particularitatilor pietei au permis companiei din China sa se afirme ca unul dintre liderii in industria de pneuri.

Pneurile All-Season oferite de brandul Zeetex se deosebesc prin proprietati senzationale de rulare pe portiuni de traseu uscat si umed. Compusul special de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al benzii de rulare, de asemenea canelurile care ies in relief - sunt cele mai importante motive datorita carora pneurile Zeetex obtin cele mai eficiente insusiri de exploatare. Gama de anvelope All-Season ale producatorului din China cuprinde diferite modele pentru a fi exploatate in diverse conditii de vreme pe vehicule usoare, masini de transport, precum si pe Crossovere. Puteti comanda pneuri auto Zeetex All Season in Chisinau in magazinul de anvelope autoshina.md, la costuri ieftine, cu livrare direct la domiciliul oriunde in Moldova.

Anvelope Zeetex all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Zeetex?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Zeetex incepe cu 660 MDL si atinge 660 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Zeetex?

Avantajele cele mai mportante a anvelopelelor pentru toate anotimpurile consista din :
dinamism .
Aceste anvelope sunt folosite pentru diferite cerinte de temperatura in comparatie cu cauciucurile de iarna .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Zeetex?

Ca sa, Daca doriti sa selectati corect anvelope ideale pentru toate anotimpurile Zeetex cu sezonulcorect/-a care corespund automobilului dvs., utilizati cautarbara de cautare pe aceasta pagina . in bara de cautare marcati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) necesare anvelope si producator . Dupa aceea va fi afisat catalogul total de pneuri disponibile cu pretul . Pe site-ul autoshina sunt disponibile numai anvelope originale de la producatori calificati . In consecinta orice achizitie facuta se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .